Desiree tester nye treningsveier

27. august 2015 | Trening

Det har nesten hvert et tema denne uken!

Mandag testet jeg battlerope, i går var jeg på «hemmelig» oppdrag i Kongsberg og i dag skal jeg på tur igjen! Men før jeg gjør det skal jeg avsløre hvorfor jeg dro til Kongsberg i går, og hva jeg fant der!

Grunnen til at jeg valgte å dra til Kongsberg var en av dere som leser bloggen min. Hun skrev til meg om sin egen historie som utrent periodetrener, som aldri følte seg vel på treningssentere og i sal, og om hvordan dette hadde snudd seg det siste året.

Hun ville veldig gjerne dele denne treningsopplevelsen med meg, slik at jeg kunne dele den med dere. Hennes entusiasme og glede var så stor at jeg bare ikke kunne si nei! 

Og det det hele koker ned til er mestringsfølelse og treingsglede. Finner du det, da har du funnet noe magiskt som vil gi deg glede livet ut.Og noe magiskt måtte det jo være som klarte å dra en full sal i Kongsberg sent onsdag kveld!

Dette var dansekonseptet Bokwa.

Det første som slo meg var at dette er en av de få dansetimene jeg har sett hvor faktisk alle hang helt med! Bortsett fra hun blonde på første rad som gjorde helt andre ting enn alle de andre 😉Er det mulig….

 

Timen er nemlig bygget opp av trinn som tegner bokstaver og tall på gulvet!

Så når instruktørene roper C!

Ja så beveger man seg i en C.

Jeg koste meg så mye med musikken at jeg rett og slett glemte å følge med på instruktøren! Over er jeg igang med en L, men alle andre gjør I. Kan man skylde på at man har dysleksi?

Ta en titt her.

Kult?


Bokwa er fremdeles ganske nytt i Norge, men utover Høsten reiser Mastertrainer Karsten rundt i Norge for å holde timer på forskjellige sentere. Har du lyst til at han skal komme til deg kan du kontakte ham på mail 
karstendans@gmail.com 

 

De har også en veldig god Facebook side med masse bilder og nyttig info
HER

.

 

Hva tenker jeg?

Jeg tenker at alt som får folk opp av stolen, sprer treningsglede og gir mestringsfølelse er ting vi trenger mere av, og dette konseptet treffer nok mange som virkelig trenger det.

GØY!

Så, hva skal vi prøve nå?

 

BlunkeSmil

Desiree

 


27. august 2015 | Trening

Kommentarer (2)

  1. Det er umulig å høre hva instruktøren faktisk sier og ikke klarer jeg å se hvilke bokstaver de danser… Men dans er jo moro uansett 😀

  2. Tina Tolleskoven: jeg skulle egentlig hatt med en venninne som var veldig skuffet over at hun ble syk, så meget mulig jeg kommer igjen 🙂

Comments are closed.