DESIREE BLIR NY!

10. november 2019 | Beautytalk

reklame i samarbeid med suserisivet.no

 

For et par uker siden sto vi ute i garasjen og gikk igjennom de siste pappeskene vi hadde hentet på lageret vårt. Esker som ble satt bort da vi skulle flytte fra leiligheten til hus nummer 1 i 2017!

På det tidspunktet var jeg vel en 3-4 måneder på vei med Herman, og eskene avslørte fort at alt på det tidspunktet kunne jeg legge vekk ganske mye av klærne mine – for der var dem! Sånn cirka 2/3 deler av garderoben min!

Mens jeg dro frem det ene plagget etter det andre slo det meg plutselig.. Disse klærne, klærne mine hadde vært pakket bort i over to år?! Hva i alle dager har jeg hatt på meg de siste to årene?

Jo, treningstøy og fritidstøy!

Det er ikke tull engang, det er egentlig bare litt trist….. For sånn i utgangspunktet så er jeg veldig glad i klær og mote. Og selv om jeg foretrekker en sporty klesstil, så er jeg veldig glad i å pynte meg – også til hverdags. Og jeg har så absolutt ikke hatt for vane tidligere å gå rundt i trenings tights, turbukser og college gensere syv dager i uka tidligere…

Det var i det hele tatt ganske nedslående for meg. For selv om jeg vet at barseltiden har vært krevende og at det siste året har vært mildt sagt stressende, så ble det her et lite bevis på hvor mye jeg har nedprioritert meg selv… Og er det en ting jeg tror , dypt nede i sjela mi – så er det at å ta vare på seg selv – det bidrar til at man tar ennå bedre vare på de rundt en!

 

Pussig nok hadde jeg bare noen dager før sjokk oppdagelsen i garasjen meldt meg på et event med en av Norges største moteprofiler, Vanessa Rudjord. Hun har akkurat gitt ut boken Stilkoden – og som jeg jo alt har nevnt – jeg er veldig glad i klær og mote.

Eventet skulle holdes i lokalene til en av favorittbutikkene/nettbiútikkene mine www.suserisivet.no.

Favoritt, ikke bare fordi de har absolutt alle favorittmerkene mine der, men fordi de har en helt fantastisk kundeservice!

Før jeg flyttet til Tjøme handlet jeg mye fra nettbutikken deres. Og jeg vil absolutt anbefale alle moteglade jenter om å laste ned appen deres, og ikke minst følge dem på instagram! De deler vanvittig mange gode tips via Insta TV og er flinke til å poste klesinspo hver eneste dag!

Så jeg bestemte meg for å sette boka til Vanessa ut i livet! Så sammen med Suser i Sivet har jeg de siste par ukene ryddet i de gamle klærne mine,  prøvd  å finne litt tilbake til Desiree og kanskje oppdatert henne bitte litt også 😉

Jeg hadde tenkt jeg skulle vise frem tre forskjellige hverdagsantrekk i dag. Som selv om de er veldig forskjellige, er veldig meg, sporty, avslappet, men pent!

Det morsomme med å få god hjelp og veiledning på klesfronten er at man ofte finner nye favoritter som man ALDRI ville prøvd selv.

Caps har virkelig aldri vært noe for meg, men nå skal jeg faktisk bytte ut lua mi på dårlige hårdager litt oftere 😉

Caps HER, Genser HER, Bukse HER, Sko HER

Caps HER, Genser HER, Bukse HER, Sko HER

At dette settet er en stor favoritt kommer kanskje ikke som noen overraskelse! Det er fra Askel Lund Svindal sitt merke, Greater than A og finnes i to farger. 60% ull, og utrolig deilig å gå med. Buksa sitter også utrolig pent! Og er på tilbud akkurat nå.

Bukse HER, Genser HER

Bukse HER, Genser HER

Bukse HER, Genser HER

Bukse HER, Genser HER

Siste settet ser du her.

Buksene er av merket Lois, og jeg har helt klart fått et nytt favorittmerke når det kommer til jeans! Sitter utrolig godt, og er super komfy. Og komfy er viktig for meg!

Genseren er vist nok en bestselger hos Suser i Sivet, og det kan jeg godt forstå. Deilig ull, behagelig å ha på – også så fin!

Buksene HER, Genser HER, Sko HER

Buksene HER, Genser HER, Sko HER

Dette er antrekk som helt klart er veldig meg, men med en liten oppgradering. Vi begynner litt pent 😉 Men det har absolutt vært en utrolig spennende prossess, og jeg gleder meg til å vise dere mer!

Går dere inn på www.suserisivet.no så får dere fort øye på flere antrekk 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

10. november 2019 | Beautytalk