Designet tar form + testpersoner er trukket ut

11. november 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen


/skrevet i samarbeid med


Trimtex/

 

Først må jeg si tusen takk for all den gode hjelpen med å velge fargepalett til tøyet. Jeg kan avsløre at alternativ nummer to gikk av med seieren! Morsomt nok er det min favoritt også 😉 Men, jeg kommer nok til å legge inn en kontrastfarge fra en av de andre palettene også.

 

Vi har bestemt oss for at det skal designes et helt sett – men tights, singlet, jakke og lue. Og som jeg fortalte sist gang, når du skal designe ditt eget treningstøy hos Trimtex kan du bruke hva som helst! Til å med et foto kan du få på klærne dine! Jeg har en forkjærlighet for mønstere og prikker. Planen er derfor at thights og lue skal ha samme mønster, singlet skal være ensfarget og jakken skal ha to eller tre farger. 

Etter mye romstering på nett har jeg funnet et par mønstere som kan brukes som utgangspunkt, men så er jo spørsmålet mønster eller prikker? Å kunne gjøre akkurat hva man vil gjør det ikke alltid enklere altså!
/bildene hentet fra shutterstock/

 


Det var utrolig mye god hjelp å få da jeg skulle velge farger, så legg gjerne igjen en kommentar nå også <3 

 

Sist, men ikke minst er vinnerene av Trimtex sin konkurranse trukket!

Lill Eli Johansen, Janne Gyland og Elisabeth Lindgård – you got mail!

 


Stort Smil


Desiree


 


11. november 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (20)

  1. Jeg stemmer på nr 7, et rolig mønster. Synes prikker kan bli «virrende» for øynene og dermed mye uroligere.Heidi K

  2. Gratulerer med valget av fargepalett, tror det blir kjempebra 🙂 mønster 1 og 7 var kjempefine! Og nr 8 kan helt klart funke med de lyseste fargene du har valgt ut 🙂

  3. YES!!!Jeg ville brukt nr. 1! Fordi jeg liker piler, streker og liknende som fart, start og action på et vis!

  4. Mange fine!3 er feminin, mens 6 er mer sporty og 1 kan gjøre seg godt på en topp som et svakt mønster tenker jeg 🙂 nr 7 var også veldig fin, men usikker på hvordan det vil se ut på klær – redd det kanskje kan bli litt for mye?Likte 6 aller best jeg 😀 Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!

Comments are closed.