Mitt design i salg nå! LIMITED edition

6. april 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

I samarbeid med Trimtex.

Dette har vært en lang prosess, som faktisk startet allerede i sommer. Og dere har vært med fra dag en. Jeg har kommet med forslagene, dere har stemt frem farger, mønstere og tilslutt det endelige designet. Så folkens, dette er like mye deres design som mitt!

Men guri, for en følelse det var å få tøyet i posten! Jeg er så fornøyd med det endelige resultatet!

 

Kolleksjonen er limited edition! Så ikke nøl for lenge med å sikre deg dine favoritter! Du finner dem HER.

Jeg hører rykter om at noen av delene alt er utsolgt i visse størrelser, men ikke fortvil! Går du inn på produktsiden kan du velge å få varsel når plagget kommer inn igjen i din størrelse! Interessen har vært over all forventning.

 

Stort, STORT smil

Desiree.

 

 

6. april 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen