Derfor trener jeg slik jeg gjør!

13. april 2016 | Motivasjon

 

De fleste av oss vet at man burde trene. Noen av oss har kanskje en formening om hvordan man burde trene for å oppnå er spesielt mål, men har du noen gang tenkt over hvorfor du trener? Hva det ultimate målet er?


Jeg trener fordi jeg liker å føle meg i form. 

Jeg liker å føle meg sterk, jeg liker at kroppen min orker og kan det jeg ber den om. At kroppen min gjør livet lettere å leve heller enn å være en tung belastning.


Jeg trener fordi det er en deilig avkobling. 

Trening er for meg en avkobling fra en ellers travel hverdag. Det er min tid.


Jeg trener fordi jeg vet at det gjør meg sterk innenfra og ut. 

Det er fort gjort å tenke på trening som muskler og fettprosent. Trening styrker også immunforsvaret, gir bedre selvtillit og selvbilde, gir en et mentalt løft og øker energien.


Jeg trener fordi jeg vil være snill mot meg selv og kroppen min. 

Jeg trives ikke uten bevegelse. Jeg blir faktisk sliten, humøret synker, jeg får vondt i ryggen og knærne av å ikke bruke kroppen min! Hvorfor? Fordi kroppen er skapt for bevegelse – du er skapt for bevegelse! Bruker jeg kroppen min holder jeg meg frisk, den skadefri og positiv.

 

Hvorfor trener du egentlig?

 

Smil

Desiree

 


13. april 2016 | Motivasjon

Kommentarer (5)

  1. Jeg trener fordi det gir meg positiv energi og mestringsglede! Jeg kjenner også at jeg blir i bedre humør og det at kroppen endrer seg mot det bedre, er en veldig god følelse.

  2. Jeg trener fordi jeg elsker å trene, det er noe jeg mestrer godt, deilig avkobling fra stress og dårlige tanker – og jeg må trene pga fibromylagi. Jeg blir sengeliggende uten trening, så for meg er det også en «jobb» å trene. Det klarner hodet, og gir utfordringer 🙂

  3. Du hadde i dag en snap der du sa at mager cottage cheese er laktosefri, stemmer dette? Er den evt. redusert eller helt fri for laktose?Hilsen ei som elsker det, men som trodde jeg ikke kunne spise det da jeg har reagert på vanlig cottage cheese.

  4. Kathrine: Mange med laktoseintolleranse tåler melkeprodukter med svært like melkesukker (laktose). Smør, mager cottage cheese, en del hvitoster faller under denne kategorien 🙂

  5. Det er jeg enig i, men jeg har ikke kunne spist det tidligere, men da forsøker jeg igjen. Det jeg nå oppdaget, er at i vanlig cottage cheese er det faktisk enda mindre laktose i. Brukte nå laktosekalkulatoren til å finne ut dette. Så glad for at du hadde dette på snap i dag om jeg nå kan spise det igjen 🙂

Comments are closed.