Dere aner ikke!

1. juni 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

/Inneholder omtale om eget konsept/

Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle få tid til å titte innom her i dag. Jobben med appen begynner virkelig å tilspisse seg. I dag har vi testet at alt fungere som det skal for aller siste gang. Alle treningsvideoer, kostplaner og oppskrifter er lastet opp og dagen ble toppet med innspilling av introduksjons video som skal ligge i appen! Phu! Jeg kan nesten ikke tro at vi har kommet hit!

Dere aner ikke hvor mye jobb som ligger bak dette!

Når jeg tenker tilbake til det siste halve året kan jeg faktisk ikke skjønne hvordan jeg har klart det! Å blogge 2-3 innlegg om dagen er nesten en fulltidsjobb i seg selv. Samtidig har jeg laget og gjennomført 2 runder av FIT på 30 dager. Og ved siden av oppskrifter og treningsvideoer til bloggen har jeg produsert unike økter og oppskrifter til appen – ved siden av den tekniske utviklingen. HJELP – ja, nå tenker jeg HJELP!

Hvorfor utsetter jeg meg selv for dette?

Fordi jeg elsker det jeg gjør!

På en annen side er det jo godt å vite at nå er alt faktisk klart! Jeg kan senke skuldrene og bare glede meg til lansering på søndag! Tusen sommerfulger i magen.

Minner igjen om  at appen kun vil være tilgjengelig for 450 personer nå i sommer. Fra høsten av blir det andre boller! Hvis du vil få tilsend mulighet til å laste den ned må du stå på mail liste HER. Du vil da få mail med informasjon om appen og nedlastning på søndag.

Legger ved det nye designet til kostplanene som kommer i appen. Er utrolig fornøyd med det! Planene og oppskriftene kan så klart skrives ut om man heller vi ha det hele i papirform. Og for de som ikke liker app – man får faktisk tilgang det hele på PC også!

 

Hva synes du?

Kan jo ikke avsløre innholdet da 😉

 

Stort, men litt slitent smil

Desiree

1. juni 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen