Denne uken skal jeg #2

7. mars 2016 | Livsstil

 

 

Komme tilbake til gode rutiner! 

Jeg er av den oppfatning at om man trener regelmessig og spiser sunt så har man bare godt av et lite avbrekk fra de hverdagslige rutinene – av og til. Om det er  ferie eller andre årsaker til at man i en uke eller to prioriterer annet enn trening og super sunn mat så er det som regel noe både kropp og hode kan ha litt godt av. Personlig gjør sike perioder at jeg bare setter ennå mer pris på livsstilen min. Jeg gleder meg til å få en normal treningsuke og spise god, hjemmelaget mat igjen.

Sist uke var bare kaos på både mat og treningsfronten! Spesielt maten….myyyyye take away og alt for lette løsninger (les usunne). Når jeg tenker meg om så fikk jeg nemlig skrivt inn tre treningsøkter. Og flyttingen går vel for et par økter i seg selv? Opp og ned 3 etager, flere timer om dagen, tre dager i strekk! Og ennå har jeg noen småting igjen! Noen ganger trenger man litt kaos i livet for å helt sette pris på hvor bra man faktisk har det.

MEN i dag begynner
#teamFitfocuse

og det betyr at jeg uka som kommer er garantert 2 løpeøkter og en styrkeøkt! DIGG! Hvis du er blant deltagerene som ennå ikke har fått lagt seg til i gruppa så er nettsiden du har kjøp tilgang til oppdatert.  Du finner link til gruppen der.

 

 

Goooood mandag!

Desiree


7. mars 2016 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Skulle gjerne vært med på team desireeandersen. Men er straks klar for opprasjon boret, må få rettet på noen muskler etter bytting av hofter. Dvs 2 mnd med ingen trening, bare litt krykke gåingHåper du kommer men noen nye typer motivasjonsgrupper nærmere sommeren. Gjerne noe om hvordan man kommer tilbake etter lengre sykdom. Er veldig inspirerende å følge deg. Lykke til med team desireeandersen

  2. Jeg pleier ikke kommentere på blogger o.l. men nå må gi en tilbakemelding; etter røykeslutt og utbrenthet, har jeg det siste året slitt med +10-12 kilo. Det har påvirket humør og selvfølelse… Har prøvd å telle kalorier i Vektklubben, jeg har prøvd Herbalife. Jeg har lært meg masse om kosthold og ernæring, og må si jeg har følt meg mislykket fordi resultatene har uteblitt (1 år, jeg har vært tålmodig…)Anyway; begynte å bli lei av lite variasjon i kosthold… Via FB så jeg noen blogginnlegg fra deg, med spennende mattips/oppskrifter. Så jeg leste litt her og der på bloggen din, og endelig FORSTO jeg det jeg hadde lært om kosthold – det var som å knekke en kode. Jeg spiser mye, og GOD mat! Jeg føler meg opplagt, kroppen min har det bra! Jeg er glad i godteri, det skeies ut ila uka… Så uten å slanke meg, ofre, telle kalorier; nå har jeg gått ned 4,5 kilo på 6 uker 🙂 )) Det motiverer! Når tiden er inne skal jeg gjenoppta trening. TAKK til deg 🙂

Comments are closed.