Denne uken skal jeg #1

15. februar 2016 | Livsstil

Sist uke var en skikkelig dårlig uke. Mye farting, stress og pendling tok mye fokus og energi vekk fra familien og bloggen. Dårlig søvn, mange baller i luften, sliten… Mot slutten av uken slet jeg med kvalme og hodepine. Kapitulerte på sofaen hver kveld bare for å våkne midt på natten å ikke få sove…

I det jeg skriver de ordene har jeg lyst til å sparke med selv hardt! For jeg vet så utrolig godt hvor mye lettere det er å la seg grave ned i «driten» heller enn å løfte seg selv opp . Det er rart med det, men der man enkelt kan la seg bli dratt med i det negative, krever det faktisk fokus og innsats å velge å jobbe seg opp mot det positive! Men der det negative drar deg ned, gir det positive perspektive ny energi og glede!

Som Daniel så ofte sier til meg

– Du er så irriterende positiv!

Vel, selv den beste kan feile, men øvelse gjør mester. Det handler stort sett om hvor du velger å bruke energien din! Og velger du å gjøre jobben mot det positive om og om igjen blir det tilslutt ditt naturlige perspektiv. Ganske så irriterende 😉

 

Sist uke fikk jeg landet flere baller. Vilde var hos meg, vi hadde fine dager sammen, morsdag og Valentines day. Koseprat på sengekanten, gode klemmer, hele hurven i senga på lørdags morningen, late frokoster, fint vær, produktive dager. 
Sånn var sist uke!

Så denne uken skal jeg senke skuldrene og være litt ekstra grei mot med selv. Samle nye krefter og holde riktig perspektiv. Bli irriterende igjen!

Stort Smil

Desiree


15. februar 2016 | Livsstil