DENNE UKAS FOODPREPP – med oppskrifter

Reklame 21. august 2023 | Matpakka

egen reklame

Bestill min første kokebok hos Norli HER

Jeg skal være helt ærlig med deg. Å bruke lang tid på kjøkkenet for å lage klar flere måltider for uka, det er ikke helt min stil, men jeg liker å bruke en liten halvtime ved kjøkkenbenken på søndagene, lage 2-3 ting klart, som gjør det lettere å ta gode matvalg uka igjennom.

Og denne uka falt valget på proteinrundstykker og min variant av Green Godess Salat. Begge to fra Desiree´s Sunne Hverdagsmat, så klart!

Rundstykkene brukes naturlig nok som både frokost og lunsj. Så lag gjerne opp dobbel porsjon og sleng halvparten i frysa!

Mens salaten spises som pålegg på rundstykkene, kanskje med litt spekeskinke på toppen. Den brukes som tilbehør til middag, du kan blande litt grillet kylling inn i den og bruke den som en lunsj, eller rett og slett en digg dipp til nachos. Det er så godt det!

Det geniale med denne salaten er at den holder seg fint i kjøleskapet i minst en uke! Så har du en porsjon av denne i hus er det veldig lett å få i seg masse grønnsaker, for den er jo så og si bare grønnsaker!

Bestill boka hos Norli HER

Håper det inspirerer!

Reklame 21. august 2023 | Matpakka

Kommentarer (2)

  1. Hei.
    Jeg tåler ikke melkeprotein (i cottage cheese)vet du om noe alternativ?

    Vil boken kunne passe for meg som ikke tåler gluten eller melkeproteiner?

  2. Det samme gjelder meg, jeg kan ikke ha melkeprotein eller gluten. Men boka ser så nydelig ut

Comments are closed.