DEN SISTE OPPSKRIFTEN TIL BOKA MI | denne stemte dere frem

6. november 2019 | Middag, Oppskrifter

egen reklame

Og der var den 75. oppskriften til Matplanleggeren fotografert og i boks!

Guri malla! Da jeg startet på denne prosjektet hadde jeg faktisk aldri trodd at jeg skulle klare å skvise så mange oppskrifter inn i denne boka. Den skal jo tross alt romme ganske mye på sine 208 sider!

Nå er det bare å hive seg rundt å finne frem «antrekk» til morgendagens fotoshot. Da er det bokas mange treningsprogrammer som skal gjøres ferdig, og så er vi plutselig skremmende nærme deadlinen min!

Mange har spurt om når boka kommer, og som FIT PÅ 30 DAGER vil den komme første uka i januar, men forhåndsbestillingen og mulighet for å få den signert vil åpne nå i november. Du kan sette deg på e post lite HER, så sender jeg mail med link til forhåndsbetilling, så fort jeg får den fra forlaget!

Siste oppskrift var det dere som stemte frem. Det var søren meg ikke lett! Jeg tror jeg fikk inn over 200 forslag, og alle var på en eller annen måte dekt opp i boka fra før av!

Men tilslutt ble det to sunnere versjoner av stekt ris. Nemlig stekt byggris med ekstra mye grønnsaker. En «orginal» med skinke, egg og reker. Og en litt mer eksotisk med kylling og ananas.

Tenkte jeg kunne dele den «orginale» med dere her, så ser dere at oppskriftene fremdeles er enkle, familievennlige, raske og billege. Helt i min ånd 😉

BASE

Ingredienser

 

  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ss soyasaus
  • 3 dl erter
  • 1 pose sukkererter
  • 1 liten boks mais
  • 1 rød paprika
  • 1 rødløk
  • 3 gulrøtter
  • 100 gram byggris

Fremgangsmåte

 

 

Kok byggrisen etter anvisning på pakka. Del opp alle grønnsakene i små biter.

Hell vannet av bryggrisen.

Stek grønnsakene i litt olje, tilsett byggris og soyasaus og sett til side.

Tilbered ønsket fyll.

FYLL

Ingredienser

  • 200 gram kokt skinke
  • 100 gram rensede reker
  • 3 egg

Fremgangsmåte

  • Rør skinken inn i basen. Visp sammen eggene og rør dette inn i retten.
  • Varm retten igjennom slik at eggene « setter» seg.
  • Vend inn reker og vårløk rett før servering.

Tror du det blir bra?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

6. november 2019 | Middag, Oppskrifter