Den eneste i Norge!

11. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Top secret


Licensed from:
Bogdan florin

/
yayimages.com


 

Det er rart hvordan ting kan utvikle seg.

For noen år siden satt jeg og Tonje Alice sammen. Vi ville skape noe, og aller helst ville vi lage et konsept for gravide og nye mammaer. Vi ville lage noe unikt. Ideen var god, men livet kom litt i veien og ideen ble lagt til marinering.

For et år siden begynte jeg så  å lage et kosthold og treningsprogram for gravide. Som min FIT online BOOTCAMP, men med hensyn til gravides spesielle behov innen trening og kosthold. Programmet ble ferdig, det ble bra, men jeg hadde ikke ledig kapasitet til å gjøre noe med det. Så for noen måneder siden ble jeg kontaktet av en blogger, en mamma, som skulle bli mamma igjen. Hun ønsket hjelp til å møte denne graviditeten litt sprekere enn den forrige.

Jeg plukket programmet mitt ned fra hyllen, fremdeles fornøy med det jeg hadde lag, fremdeles klar over at dette var noe jeg ikke hadde plass til i Fitfocuse. Jo, jeg skiver fra tid til annen om kosthold og trening for gravide på min blogg, men jeg føler at temaet fortjener mer enn et innlegg i ny og ned. Det fortjener faktisk sin egen nettside! 

Så jeg tok kontakt med Tonje Alice, vi dro frem våre gamle drømmer og i dag kan vi endelig vise dere den eneste nettsiden i Norge som er dedikert til positiv helse, trening og kosthold for gravide og ferske mammaer!


www.sprekeremamma.no


Det ligger allerede masse spennende stoff inne på siden, og vi poster nytt stoff hver dag.  Du finner oss på Facebook


HER


 


En liten introduksjon av oss og vår visjon: 

 

Å være gravid er noe spesielt, og ingen graviditeter er like! Hos SPREKere mamma skal du finne svar på det mange lurer på innen trening, kosthold, vekt og helse. Vi ønsker å være en underholdende og informativ side for deg som er gravid eller akkurat har blitt mamma.

En gang i måneden sender vi også et vår SPREKere Mamma Guide til alle våre lesere. Guiden vil inneholde næringsrike oppskrifter, kostplan og trygge treningsøvelser.

 

For å laste ned din første SPREKere Mamma Guide registrer deg  

HER

 


Om oss:


Tonje Alice 

er utdannet barnevernspedagog og jobber til daglig med å veilede nye mammaer. Tonje Alice driver også med babymassasje og lidenskapelig opptatt av hvordan vi som foreldre kan knytte gode bånd til våre barn. Hun eier nettbutikken 
www.bylt.no

, har lang erfaring som treningsinstruktør og sist men ikke minst ? hun er en sprek mamma til to.


Hennes sterkeste side:

 Tonje Alice har en unik forståelse for alt man går igjennom som ny og kommende mamma. Alle tanker, følelser, bekymringer, gleder og spørsmål.


 


Desiree 

har jobbet som personlig trener og kostholdsveileder i tolv år. Hun har bred erfaring, og har i tillegg til veiledning av enkeltpersoner arrangert flere kurs og bootcamps for gravide og nye mammaer. Til daglig driver Desiree Norges største helseblogg 
www.desireeandersen.blogg.no

 og er sprek mamma til en.


Hennes sterkeste side: 

Desiree har en egen evne til å gjøre trening og sunt kosthold enkelt.

 

 


11. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (2)

Comments are closed.