Deep panpizza pie.

21. februar 2015 | Middag

Er det en pizza er det en pai?

Det er pizza, bakt som en pai, med ekstra mye fyll.

I dag skal jeg innrømme at jeg har juksa litt. Jeg har brukt Toro litt grovere pizzabunn på pose. Ser nemelig ingen grunn til at man ikke kan gjøre det nå og da. Jeg skal også innrømme at jeg tilsatt 3 ss fiberfin bare fordi jeg hadde det i skapet.

Slik gjør du:

Lag pizzabunn etter anvisning. Trykk den ut i en paiform, springform eller som her – en stekepanne med høye kanter.

Stek bunnen i ovnen på 220 grader i 10 minutter.

I mens hakk opp løk og sopp og stek i litt olje. Tilsett en pakke karbonadedeig og stek videre.

Tilsett en boks hakket tomat og ønsket krydder.

Ta bunn ut og tilsett fyllet. Strø over gulost og ønsket topping.

Jeg har brukt brokoli, paprika, rødløk og soltørkede tomater.

Stek videre i 10 minutter.

Server gjerne med salat og rømmedressing.

Jeg vet at flere venter på middagsforslag og oppskrifter for uke 9. Er på vei:)

– Desiree


21. februar 2015 | Middag

Kommentarer (2)

Comments are closed.