DE FØRSTE MATBILDENE TIL BOK NR.3

20. mai 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

APPLE HERGOOGLE HER

Da var jeg i gang. Første dag med matfoto, og 14 av 70 oppskrifter er ferdig fotografert! Planen er å være ferdig på onsdag.

Mange gjettet riktig på Instagram i går. Bok nummer 3 blir min første «kokebok». Jeg setter det i «», for selv om denne boken hovedsakelig inneholder oppskrifter, og kun handler om mat, så må jeg jo legge til min egen lille greie. Og som du vet er jeg ekstremt opptatt av at alt jeg lager skal brukes og være et verktøy for deg i en travel hverdag. Denne boka er intet unntak.

Boka kommer ikke før til høsten. Og jeg har ingen planer om å dele så utrolig mye om den i tiden fremover. Nøyaktig hva slags kokebok det er vil jeg heller ikke si 😉 Men jeg vil litt av dagens arbeid, og prosessen i å ta matbilder.

For meg starter dette allerede når jeg lager oppskriften.

Jeg har stort sett alltid en ide om hvordan jeg ønsker å ta bilde. Personlig er jeg jo ikke så glad i masse styling og pynt rundt maten. Det er retten og råvarene i fokus, og heldigvis er jeg glad i fargerik mat 😉

Her ser du to av bildene jeg har tegnet opp over her. Kan du gjette hvilken skisse det er?

 

Oppskriftene i boka er delt inn i 8 kapitler, disse bildene representerer 2 forskjellige. Så kan du jo prøve å gjette hvilke 😉 

 

Gleder meg til å avduke den i løpet av sommeren!

 

Stort Smil

Desiree

 

20. mai 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen