DE FØRSTE MATBILDENE FRA BOK NR.2

24. november 2019 | Personlig Trener Desiree Andersen

Reklame for egen bok

 

Om en liten uke går boka til trykkeriet og det jobbes på spreng med design og korrektur. Selve innholdet leverte jeg fra meg for to uker siden, men i denne boka er design kanskje ekstra viktig.

Hvorfor tror jeg du skjønner med en gang du ser den. Som jeg har sagt før – jeg har aldri sett en bok som dette før!

 

Du kan forhåndsbestille boka HER

Boka inneholder over oppskrifter 70 ulike måltider fordelt på frokost, lunsj, middag, kvelds og snacks. Og i dag hadde jeg lyst til å vise noen av mine absolutt favoritter! Og som du fort vil se – her dukker også noen gamle favoritter fra bloggen opp – i litt nytt og oppgradert format 😉

Over ser du en helt ny oppskrift, som er ganske genial om jeg så skal få si det selv! For her får du proteinrike rundstykker, frokostkake og lunsjpizza – alle sammen laget av samme grundeig!

DET SKAL VÆRE LETT Å LEVE SUNT!

Hvis du var med på noen av de første rundene av FIT PÅ 30 DAGER, så husker du kanskje denne lavkarbo tacopanna? Den var en stor favoritt! Nå har den fått seg en oppdatering, og i boka finner du den både med kjøtt og som en vegetar versjon!

Jeg har hatt fokus på at middagene skal være familievennlige, og lette å tilpasse om man kun skal lage middag til en- to personer.

Her ser du grove middagspannekaker med to slags fyll. Så kan du velge om du vil ha en salt eller søt middag.

Super enkel gulrot og linsesuppe! Lag den med din favoritt topping!

Lompepai har blitt en populær oppskrift på bloggen. Boka har fått to nye varianter.

Ingen bok fra meg uten flere freshe smoothie oppskrifter!

Og noe jeg vet mange har ønsket seg!

Grøt!

Denne kan kokes i kjele og spises varm – eller røres sammen kvelden før og settes i kjøleskapet, slik at du kan spise den kald.

Mange har spurt om boka også inneholder trening og treningsprogrammer.

Om den gjør!

Husk at dette er en bok som er laget for å følge deg i 20 uker! Den er stappfull av innhold!

Stort Smil

Desiree

 

 

24. november 2019 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (5)

  1. Den nye boka innbyr til sunn matlyst og må være til kjempehjelp for en ny start! Det er som om det klør i fingrene samtidig som man får vann i munnen.
    GOD BOK!

    1. Jeg får kommentarer både på Instagram, facebook, Snap, Insta Story, mail og messenger 😉 Så noen ganger tar det litt tid før jeg når alle sammen. Jeg vet ikke. Det kommer nok an på hvilken bokhandler du kjøper fra 🙂

Comments are closed.