DE 7 TRENINGSFORMENE SOM FORBRENNER MEST | med program til hver enkelt

25. juli 2018 | Trening

Jobben som personlig trener er til tider ganske kompleks. Det handler jo ikke bare om å gi kundene de resultatene de ønsker eller trenger, det handler også om å gjøre dette på en god og motiverende måte, bygge mestringsfølelse, holde motivasjonen oppe og ikke minst gjøre det hele til en positiv opplevelse!

99% av mine kunder kommer til meg fordi de har et ønske om å gå ned i vekt. Vektreduksjon er i teorien veldig enkelt. Man må innta færre kalorier enn man forbruker. Den beste måten å gjøre dette på er å spise litt mindre kalorier og forbrenne litt flere i form av trening og fysisk aktivitet. Og mitt mål som personlig trener vil da være å hjelpe deg å finne treningsformer du liker og mat du trives med!

I dag skal vi da se på 10 treningsformene som teoretisk sett forbrenner mest per min. Hvor mye du totalt forbrenner vil alltid variere ut ifra hvor hardt du tar i og hvor lenge du trener.

VI STARTER PÅ TOPPEN OG JOBBER OSS NEDOVER!

Bilde: fotografmaciej

HOPPETAU 

Fordelene med hoppetau:

Du kan forbrenne over 20 kalorier i minuttet.

Du trener også balanse og koordinasjon

Du bruker hele kroppen. Både overkropp, underkropp og core.

Det er lett å tilpasse nivå og det er flere variasjonsmuligheter.

DU FINNER PROGRAM HER

INTERVALLER I BAKKER ELLER TRAPPER

Det er nemlig flere fordeler med bakkeløp:

  • Å forflytte seg oppover gir en høyere puls enn å forflytte seg bortover, også hvis ikke du orker å løpe. Høyere puls gir bedre kondisjon, høyere kaloriforbruk og større etterforbrenning.
  • Å løpe oppover utsetter kroppen for mindre støt enn å løpe bortover. Mindre støt betyr mindre skaderisiko.
  • Bakkeløp styrker hele baksiden din fra akilles, til legg, bakside av lår og så klart rumpa. For deg som løper betyr dette på sikt lengre steg, bedre løpsøkonomi og kortere tid på distanse.  For deg som vil komme i form betyr det strammere rumpe og lår.
  • Løping oppover styrker også core.
  • Morsom og motiverende variasjon til tradisjonell løpetrening og intervaller.
  • Tidsbesparende

Litt teknikk i bakhode:

  1. Land forran på foten. (også dette er mer naturlig når du løper oppover)
  2. Len deg litt forover når du løper og bruk armene dine aktivt.
  3. Løft knærne og strekk ut hofta helt for hvert skritt. da jobber bakdelen maks, du kommer fotere opp og blir garantert støl i stumpen.

INTERVALLER I BAKKER FINNER DU HER – I TRAPP HER

KICKBOXING

Nå skal jeg ikke skryte på meg noe ved å påstå at dette er noe jeg gjør mye, men jeg digger kampsport inspirert trening og gjør det så ofte jeg kan. Blant annet har jeg trent etter denne videoen hjemme, flere ganger.

https://www.youtube.com/watch?v=bdj7lw0QkmQ

INTERVALLER PÅ SYKKEL

LØPE INTERVALLER

Siden intervaller er intervaller uavhengig av om du løper eller sykler dem kan du lese alt du trenger å vite om intervalltrening HER

Kettelbell trening
Bilde; Monsterfoto

KETTLEBELLS er faktisk min favoritt treningsform. Her får du alt servert på et sølvfat! Kondisjon, styrke, bevegelighet og forbrenning.

ROMASKIN er også en av mine favoritter og faktisk det eneste treningsaparatet jeg har hjemme!

Å ro er en fantastisk treningsform. Hele kroppen er i sving, faktisk er opp mot 80% av musklene aktivert. Du finner flere programmer + innføring i teknikk HER

Håper du finner minst en treningsform som du finner motiverende og ikke minst morsom! For uansett hvor effektiv den er så burde det være det viktigste!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

25. juli 2018 | Trening

Kommentarer (8)

Comments are closed.