DANIEL HAR LØYET FOR MEG I TO ÅR!

1. juni 2018 | Livsstil

Så kom det altså frem i lyset at Daniel faktisk har løyet for meg i to, nesten tre år… Nå skal det sies at det var i beste mening, men jeg er ikke helt sikker på om min sårede selvtillit er helt klar for å tilgi ennå.

For har ikke også du sitti benket for Idol eller Norske talenter og lurt på hvorfor disse støttende foreldrene ikke forteller barna sine at de ikke kan synge?! Hvorfor lar de barna sine tro at de er gode på noe når det overhode ikke er tilfelle?!

Det lurer i alle fall jeg på ganske ofte, og nå kunne jeg kanskje spurt Daniel hvorfor han har latt meg leve på denne løgnen. Samtidig så får jeg kanskje takke ham for at han i motsetning til disse foreldrene fortalte meg sannheten før det gikk skikkelig galt!

Jeg er nemlig veldig glad i å gå på ski! Faktisk så er det noe av det beste jeg vet!

Og ikke at jeg har trodd at jeg er noen verdensmester eller noe. Jeg er veldig godt klar over at kondisen min er grunnen til at jeg henger på Daniel i løypa, men nå hadde jeg altså tenkt jeg skulle ta steget å melde meg på et ren – bare sånn for moro skyld! Og derfor  har jeg hele våren vurdert å kjøpe meg rulleski. Vi bor tross alt helt ideelt til for all idrett som går på hjul!

– Jeg synes ikke du skal det.

Var responsen jeg fikk fra Daniel.

-Hvorfor ikke?

Siden jeg først ikke fikk noe ordentlig svar fortsatte jeg jakten på rulleski og dykket ned i «how to» videoer på youtube.

Tilslutt måtte Daniel innse at hvis ikke han sa sannheten så kunne dette ende veldig galt!

-Helt ærlig så er du som bambi på isen på ski! Og tanken på kombinasjonen deg, hjul og asfalt gir meg vondt i magen!

Altså, hvordan skal man respondere på noe sånt når man vinter etter vinter har fått skryt av hvor fin utvikling man har? Til hans forsvar så har det helt klart vært en utvikling 😉 men såååååå ille er jeg da ikke?!

Det mente altså Daniel, men jeg gir meg ikke! Denne sommeren og høsten skal brukes på ski, og når vinteren kommer skal jeg vise ham!

Men jeg har måtte love å bruke alt av beskyttere, melde meg på et kurs og ta noen privat timer med instruktør. For så ille er jeg vist! 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

1. juni 2018 | Livsstil