Hafjell

Daniel gjesteVlogger #blogglife

22. februar 2017 | Turer & Opplevelser

Desiree: Da slippes altså min samboer, Daniel, for første gang løs her inne på bloggen 😉 For en måneds tid siden var vi nemlig på Hafjell for første gang. In the spirit of #blogglife var så klart kamera med. Jeg hadde små planer om å dokumentere litt. Men etterhvert som vi la kilometerene bak oss i løypa så vi at et vanlig kamera ikke var særlig praktisk!

Så før vi dro på neste tur investerte vi i et gopro action kamera. Vi er jo en aktiv familie, og jeg håper på å kunne bruke kameraet til å lage små snutter som denne fra turene våre rundt om i Norge. Men når det gjelder filming og redigering er det learning by doing som gjelder!

Så nå har Daniel satt sammen en 5 minutter lang snutt av den tyngste turen på bortoverski jeg noensinne har vært på!

Det er litt sånn småflaut klipp inni her av meg. Divafakter! Men jeg håper dere skjønner at det er en spøk!

#blogglife

22. februar 2017 | Turer & Opplevelser