Daniel avslører 5 sannheter om Desiree

8. oktober 2017 | Uncategorized

Så kom dagen enhver bloggmann frykter, den dagen jeg aldri trodde skulle komme, den dagen da bloggeren spør

– Kan ikke du skrive et innlegg om meg?

Det er godt å vel to år siden Desiree og jeg ble sammen, og hun gjorde meg kjent med fenomenet blogg og hva det vil si å være en bloggmann. Om jeg så skal si det selv så har jeg blitt ganske god på mange ting. Stille inn kamera, finne godt lys, ta bilder og spise kald mat. For som dere sikkert har skjønt – camera eats first!

Men siden Desiree tross alt ikke har en veldig privat blogg hadde jeg aldri trodd at jeg skulle skrive dette typiske innlegget, som vist nok dukker opp på typiske blogger en gang i blant. Så feil kan man ta!! Og hva blir det neste!

DESIREE ER SÅ ABSOLUTT IKKE FØDT MED SKI PÅ BENA! De som har fulgt Desiree på sosiale medier de siste vinterene har sett helger og ettermiddager i skisporet, mil eller mil som om hun aldri hadde gjort noe annet. Vel, før jeg fikk henda i denne halve dansken var det ikke mye bortoverski på den jenta, og det nærmeste hun kom utendørs vinteraktiviteter var nok…ja…nei… Men når det er sagt, hun kom seg veldig fort da! I dag imponerer hun i sporet og tar alle utfordringer på strak arm!

Hafjell

DESIREE DRIKKER ALDRI ALKOHOL. Og det er nok like greit. For de få gangene jeg har sett henne nyte mer enn et glass vin så sovner hun. Og jeg mener, hun sovner midt i selskapet!

HUN KUNNE INGENTING OM DATA ELLER FOTOGRAFI DA HUN BEGYNTE Å BLOGGE FOR 5 ÅR SIDEN. Og når man ser på det hun har bygd opp i dag så er det ganske utrolig å tenke på, men da www.desireeandersen.no ble Norges største treningsblogg så blogget og tok hun bilder med sin iPhone4! Hun hadde ikke engang PC eller internett hjemme… I dag tar hun bilder som en proff matstylist og blir leid inn som konsulent til firmaer som skal utvikle nettsider og apper. Utrolig hva man kan få til når man jobber hardt og målrettet!

Proteinkuler med smak av gulrotkake

DESIREE HATER Å BLI TATT BILDER AV. Jeg vet faktisk at Desiree gikk med bloggideen sin i flere år, men vegret seg fra å begynne å blogge nettopp fordi hun ikke trives foran kamera. Det er ingen tvil om at det har blitt bedre, men hun sier støtt og stadig

-Bare ta masse bilder å bli ferdig. Ett må jo bli bra!

HUN ROTER ALLTID I KJØLESKAPET! Jeg har jo innsett at jeg er bloggmann, og at vårt kjøleskap skal romme mer enn bare den maten vi spiser til daglig. Men når jeg først har fått denne muligheten, så tenkte jeg at jeg kunne prøve å bruke det til min fordel. Kanskje hun rydder litt i kjøleskapet 😉 Det trenger jo ikke å dette ut mat hver gang jeg åpner døra for å smøre meg en skive med leverpostei! 😉

Å blogge er ikke bare en jobb, det er en livsstil. En livsstil som har gitt oss mange morsomme eventyr sammen og meg mange nye erfaringer. Jeg er veldig glad for å være bloggmann, men jeg håper at dette er siste gangen jeg trenger å blogge 😉

 

Smil

Daniel

 

 

 

 

 

8. oktober 2017 | Uncategorized