DANIEL ANGRER ALLEREDE | på at han lot meg gjøre dette…

8. juli 2019 | Livsstil, Løpeskolen

Da jeg hadde tatt avgjørelsen om å løpe Halvbirken i stede for Birken tidligere i sommer begynte jeg med en gang å lete etter andre løp – helst terrengløp å trene mot. Etterhvert landet jeg jo som dere vet på at jeg ville løpe Oslo Maraton i stede, men det er jo ikke før i september. God tid!

Så da Daniel viste meg løpet Blefjell Beste, bestemte jeg med en gang for å melde meg på 21 km. Mitt første løp i fjellet! 21 kilometer – 750 høydemetere – 20. juli!

Hverken Daniel eller jeg tenkte egentlig mer over det før vi begynte å planlegge det rent praktiske rundt løpet. Når skulle jeg reise hjemmefra?  Hvor lang tid tenker jeg at jeg bruker? hvor er start/mål? Når tenkte jeg at jeg kom til å være hjemme? Hva skulle jeg ha med meg, osv, osv.

Plutselig så jeg en fane på løpets hjemmeside hvor det sto Obligatorisk utstyr. 

Klikk!

Der sto det blant annet:

  • sekk
  • kart
  • kompass
  • mobiltelefon
  • vannntett og vindtett jakke
  • vanntett og vindtett bukse
  • mat
  • drikke

– Daniel?

-Ja

-Har du sett at man er pålagt å ha med seg kart og kompass på dette løpet?

-Hva?!

De som har fulgt meg på sosiale medier en stund begynner kanskje å skjønne hvorfor Daniel angrer på at han tipset meg om løpet 😉 For å være helt ærlig var jeg overrasket over at han «lot meg» melde meg på før denne listen dukket opp!

For jeg kan gå meg vill i min egen hage. Noe jeg også støtt og stadig gjør! Ikke  akkurat i hagen, men  hvis  ikke det hadde vært for kartfunksjonen i telefonen min så hadde jeg nok løpt meg vill på Tjøme litt oftere enn jeg gjør! Det kan også nevnes at jeg har valgt litt alternative ruter i fjellheimen før, rett og slett fordi jeg ikke har sett disse røde T merkene….

Nå er heldigvis mesteparten av løpet på sti merket med T, og områdene i terrenget skal også være godt merker. Også er jeg jo ikke den eneste deltageren i løpet! Men jeg måtte love Daniel å ha med ekstra power bank til mobilen min – og GPS båndet til en av hundene i sekken. Say no more!

Nå kunne jeg jo avsluttet innlegget med å si at Daniel bare overdriver, men i akkurat dette tilfelle her så tror jeg faktisk ikke han gjør det…

 

Wish me luck!

Stort Smil

Desiree

 

 

8. juli 2019 | Livsstil, Løpeskolen