Crazy 8 workout; 4 øvelser som øker forbrenningen

6. april 2017 | Trening

Trening er egentlig ikke så vanskelig, i alle fall ikke om målet «bare» er å komme i bedre form, orke mer, kjenne seg sterkere i sin egen kropp, ha en god helse og kanskje kaste noen overflødige kilo. Da handler trening først og fremst om å utfordre kroppen gjennom bevegelse. Nøkkelordet er så klart utfordre. For å komme i bedre form må man utfordre, men der stopper også fasiten.

Hvor ofte, hvor lenge og hva du burde trene kommer ann på så mangt. Men for de aller fleste av oss som bare jakter mer energi i hverdagen og en kropp vi trives i på innsiden og utsiden sier lærebøkene at en kombinasjon av styrke og kondisjon er å foretrekke, gjerne med fokus på store musklegrupper. I tillegg til hverdagsaktivitet burde vi gjøre dette 2-4 ganger i uka.

Så i dag vil jeg gi den en morsom økt, som utfordrer kondisjon og styrker flere av de store muskelgruppene i kroppen. Økten er god for generell styrke og økt musklemasse som igjen øker døgnforbrenningen. Ikke nok med det! Dette er en så kalt HIIT økt. Studier har vist at denne typen trening faktisk kan øke etterforbrenningen med så mye som 200 kalorier sammenlignet med tradisjonell styrketrening.


Økten i seg selv er veldig enkel, og målet er å fullføre den så fort du kan.


Finn en god bakke (trenger ikke å være så lang)  eller en rett strekke på 100 meter.

Løp så fort du kan 100 meter gjør så 8 repetisjoner av disse øvelsene

Knebøy
Mountain climber: 

Stå i høy planke, trekk så kneet frem mot albuen. Jobb annen hver side.

Utfall bakover

Push ups


Gjenta hele sekvensen med løp og øvelser 8 ganger – Crazy 8 workout!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

6. april 2017 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.