#KARANTENEKROPPEN – er det greit å tjene penger på dette?!

Reklame 26. mars 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

APPLE HER GOOGLE HER

 

Allerede samme uka som skolene og barnehagene stengte så jeg benevnelsen #coronakroppen på sosiale medier. Og jeg må innrømme at jeg ikke synes at det er greit!

Samtidig så har jeg forståelse for både personlige trenere og treningssentere som fikk inntekten sin revet bort i løpet av et par timer. Jeg er jo selv en del av den bransjen, og mistet flere foredrag og treningseventer jeg skulle vært på denne våren. Og det blir tøft fremover!

Men å forsøke å tjene penger ved å skape et inntrykk av at vi alle kommer til å komme i dårlig form og legge på oss flere kilo, i tillegg lage en hæsjtag?! Det synes jeg vi kan holde oss for gode til!

 

Hvorfor ikke heller bruke kunnskapen din til å hjelpe folk på en positiv måte?

 

For at dette kan bli en tøff periode for mange kan vi ikke komme utenom, og jo – trening og sunt kosthold kan bidra på så utrolig mange positive måter, uten at man trenger å skape et problem som rent faktisk ikke eksisterer, eller spille på kropp!

Hva velger jeg å gjøre?!

Sosiale medier florerer nå av personlige trenere og instruktører som på en eller annen måte ønsker å bidra til både fysisk og psykisk form! Det er helt fantastisk å se at så mange deler!

Selv holdt jeg en livesending på Facebook i går. Så langt sett over 55.000 ganger. Så dette kommer jeg til å gjøre fast hver onsdag fremover. Helt gratis!

I tillegg har jeg laget en 4 ukers hjemmetreningsplan, hvor du får trent både styrke, kondisjon og core i din egen stue. 

Du får 20 treningsfilmer som er kategorisert etter type utstyr. Altså skal du kunne fullføre programmet om du kun kan trene med egen kroppsvekt, om du bare vil trene med strikker, du kan bruke manualer og kettelbells.

 

Du finner programmet i nettbutikken min HER,

og det blir sendt til deg på mail – automatisk rett etter at du har betalt. 

BLI MED PÅ LIVESENDING NESTE ONSDAG KL. 20:00!

 

 

Håper det kan inspirere!

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 26. mars 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen