Core og skulde på pilatesball.

22. februar 2015 | Øvelser

Jeg er ganske sikker på at det er sola, de lengre dagene og utsiktene mot vår som er grunnen til at energien bobler nå om dagene. Det kan også være at det er fordi snart tre uker med sykdom endelig begynner å slippe taket, og at man etter en litt humpete start på året ser et lite lys i enden av tunnelen.

For min del serdet hvertfall ut som at treningsåret 2015 endelig skal begynne, og jeg føler meg litt som en unge i en leketøysbuktikk! Hva har jeg lyst til? Hva vil jeg jobbe med?

Helst alt, men kroppen fungerer ikke helt sånn, så jeg tror fokuset vil ligge på styrke frem mot sommeren, så får kondisjonen vente litt til.

Så i dag startet dagen med en mini økt med fokus på armer og skuldre.

Jeg sniker gjerne inn 20 minutter oppvarming på en mølle eller elipcemaskin for å føle at jeg tross alt gjør noe for kondisjonen min også.

Dagens økt besto av

Push press

Facepull

Sidehev

Fronthev

Skidrag

Bicepscurl

Dips

Jeg avsluttet med en ny favorittøvelse på ball. Mage/Core elsker variasjon, og jeg kjører sjeldent samme øvelse flere ganger i uka. Denne ligner litt på armgang som jeg har vist tidligere, men her jobber man med begge armer samtidig. Super øvelse for core, en skikkelig utfordring for armer og skuldre.For å se på mobil må du åpne i nettleseren eller åpne bloggen i appen blogglovin

Det er ikke mye jeg deler av egne økter og egentrening her på bloggen.

Er det noe dere ønsker å se mere av?

Tilslutt vil jeg dele dagens utfordring i FITFebruar. Jeg vil at du skal planlegge neste ukes trening! Det skal jeg.

-Desiree


22. februar 2015 | Øvelser

Kommentarer (3)

  1. Den har jeg allerede planlagt. Kvar dag har æ træningsprogram, nåinn daga både mårran og ættemeddag. Lørdag e i utgpkt. fri.

  2. Jeg ønsker meg flere pilatesball-øvelser, syns det er super trening, gjør trening mer gøy + variasjon, og jeg føler at det er mer skånsomt.Eller sen super blogg som er utrolig inspirerende, tusen takk 😀

Comments are closed.