Blondies tror jeg ikke er noe vi har tradisjon for å lage så mye av i Norge, men det det er, er en brownie uten kakao.
Skuffa?
Det er det ingen grunn til å være. I allefall ikke når den er toppet med deilig, søt kanelfyll!
Resultatet er en søt, litt deigete kake, akkurat som brownies. Som smaker kanelbolle!
NAM!
Du trenger:
50 gram smeltet smør
2 dl fibersirup eller 0,5 del sukrin
2,5 del fullkorns hvetemel (eller koksmel)
1egg
1 knipe salt
Til fyll:
1/2 boks kremost
sukrin og kanel etter egen smak
Slik gjør du:
Smelt smør og tilsett sirupen.
Tilsett så egg, salt og mel.
Fordel deigen i en brødform, eller 4 store muffinsformer.
Miks sammen fyllet og fordel det utover i små klatter, som du presser litt ned i kaken eller formene.
Stekes på 180 grader i 20 minutter hvis du bruker brødform, et par minutter ekstra om du bruker muffinsformer.
Jeg e l s k e r kanelsnurrer, men disse er helt klart oppe og puster dem i nakken nå!
Stort Smil
Desiree
Denne oppskriften skal definitivt testes ut!! 😀
Lagde disse i går, ble SÅ godt! Blir ny runde i morgen 🙂
Nina: 🙂
Ååh! De var så himla gode!!! 😀 Tusen takk for en nydelig oppskrift nok en gang, du slutter aldri å imponere 😉 Stå på videre<3
Sandra: Takk <3
Ut i fra min utregning blir det en god del kalorier i disse? 193 pr stk? Stemmer det eller er jeg helt på bærtur nå?
Hei. i oppskriften står det at man skal ha 0,5 del sukrin og 2,5 del mel, hvor mye er dette? mener du dl tro?
Renate Bjergene: Skal stå dl 🙂
Ved bruk av sukrin 0,dl og kokosmel ser det ut som det blir alt for tørt! måtte tilsette litt melk. Hvordan skal konsistensa på røra være?
Maria: kokosmel suger til seg mer enn vanlig mel 🙂 som en kake røre 🙂
Min ble som en cookie deig.. Veldig fast.. Gjør det noe? Måtte grave hull til fyllet og så legge «deiglokk» over.. Står i ovnen nå så vi får vel se:p Savner litt underveisbilder.. Sånn for å sjekke om man er litt på rett spor underveis. Som f.eks. konsistens.. Som jeg tydeligvis har bomma på. Krysser fingra for at de blir gode allikevel! 🙂
Tanita: Trooor ikke du har bomma 🙂
hvordan kremost har du brukt ?
maded: helt vanlig fra Philadelphia