Blondies tror jeg ikke er noe vi har tradisjon for å lage så mye av i Norge, men det det er, er en brownie uten kakao.
Skuffa?
Det er det ingen grunn til å være. I allefall ikke når den er toppet med deilig, søt kanelfyll!
Resultatet er en søt, litt deigete kake, akkurat som brownies. Som smaker kanelbolle!
NAM!
Du trenger:
50 gram smeltet smør
2 dl fibersirup eller 0,5 del sukrin
2,5 del fullkorns hvetemel (eller koksmel)
1egg
1 knipe salt
Til fyll:
1/2 boks kremost
sukrin og kanel etter egen smak
Slik gjør du:
Smelt smør og tilsett sirupen.
Tilsett så egg, salt og mel.
Fordel deigen i en brødform, eller 4 store muffinsformer.
Miks sammen fyllet og fordel det utover i små klatter, som du presser litt ned i kaken eller formene.
Stekes på 180 grader i 20 minutter hvis du bruker brødform, et par minutter ekstra om du bruker muffinsformer.
Jeg e l s k e r kanelsnurrer, men disse er helt klart oppe og puster dem i nakken nå!
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.