Choco overnight oats.

17. februar 2015 | Frokost

Vi liker mat som lager seg selv, gjør vi ikke?

Denne er søt, sukkerfri, mettendes og inneholder ingen helsekostprodukter.Til 2 trenger du:

 

1 moden banan

2 dl lettkokte havregryn

1 dl vaniljeskyr

1,5 dl melk

2 strøkne ss bakekakaoMos banan og bland i resten av ingrediensene.

Hvis du vil ha et høyere proteininnhold kan du røre inn eggehvite eller proteinpulver.

La det svelle i kjøleskapet over natten.

 

Smaker nydelig med litt friske bær på toppen.

 

– Desiree


17. februar 2015 | Frokost

Kommentarer (21)

  1. For høyere proteininnhold, om jeg har sjokoladeproteinpulver, skal jeg bytte ut kakaoen? Eller i tillegg? 🙂

  2. Hei! 🙂 Er det mulig å ta vanlig vaniljeyoghurt i stedet for skyr? Eller en annen erstatning?Takk for svar!

  3. Tror du jeg kan bruke havremelk istedenfor vanlig melk? 🙂 Ammer så jeg bruker havremelk til det meste her hjemme istedenfor vanlig melk 🙂

  4. Hvor lenge kan den stå? Hvis jeg lager den en kveld, kan den stå flere dager? eventuelt til neste kveld?Hvor mange timer burde den stå og svelle? 🙂 Jeg kunne tenkt meg å spise denne til kveldsmat, tror du den får stå lenge nok hvis jeg lager den på morningen eller bør jeg lage den kvelden før? 🙂

  5. Kan jeg bytte ut banan med noe? Eventuelt ta halve bananen og halvt noe annet? Synes banan er OK, men for mye smak av banan er kvalmende.

  6. Anita funk: Ville ikke latt den stå i flere dager 🙂 Lag søndag til mandag og tirsdag til onsdag 🙂

  7. Jeg har laget meg en egen variant av overnight oats inspirert av denne og kostplanen til fit på 30. Har 1 dl havregryn, 1dl ekstra lett melk, 1dl yoghurt naturelle. Lar det svelle natten over. Har i 1ss peanøttsmør som jeg blander i på morgenen. Så topper jeg med 1ss sukkerfri bringebær syltetøy. Smaker himmelsk 🙂

Comments are closed.