Cheese eggerøre og lunsj + frokost på under 10 minutter!

22. juli 2016 | Matpakka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er det en ting som 90% av onlinekundene mine ser som en utfordring før de begynner så er det planlegning. Og det er helt greit. Det er helt greit å se på det som en utfordringe, men så må man se på det med nye øyne. For å planlegge mat er da virkelig ikke noe nytt?

Jeg vet ikke med deg, men jeg fikk altså matpakke med på skolen fra første til syvende klasse. På ungdomsskolen måtte jeg smøre den selv, og først da jeg kom på videregående ble den litt fraværende før den kom tilbake i jobb- livet i tyveårene. Jeg er vokst opp med fiskemiddag på faste dager. Det er vi kanskje ikke så gode på i dag, men tacofredag klarer de fleste nordmenn å planlegge. DET er ikke en utfordring. 

Det er egenlig bare å innse at det handler om prioriteringer og vane. Til å begynne ed krever det kanskje litt, men ikke mye! 

Denne frokosten og lunsjen er laget på 6,42 minutter og den kan gjøres klar dagen før! – Billig er den også!


Cheese eggerøre til en porsjon:

2 egg

1/2 boks cottage cheese

Ønsket krydder

Jeg har brukt gurkemeie og chilliflak

 1. Mos alle ingrediensene til en glatt røre med stavmikser
 2. Stek i panne med litt smør i
 3. Rør konstant

OBS: det tar litt lengre tid enn med vanlig eggerøre

 


Frokost smoothie:

3 dl frosne bær

1/2 banan

30 gram proteinpulver eller 1 egg

1 dl melk

Konsentert sukkerfri saft til søtning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lunsjen serveres med 1/2 avokado, litt salat og et eple.

Smoothien har fått følge av 10 mandler.

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree


22. juli 2016 | Matpakka

Kommentarer (25)

 1. Hei 🙂 Har nettopp begynt å lese bloggen din, og har allerede kommet over mange gode trenings- og mattips! *følte seg inspirert* Jeg elsker å være aktiv – trene, gå tur og generelt bare være i bevegelse, men har en veldig stillesittende jobb (FitBit registrerer rundt 3000 skritt før jeg kommer hjem om dagen, som jeg synes er alt for lite!), men heller ikke så mye tid til trening når jeg kommer hjem pga av hverdagen med barn osv. Går turer i lunsjen og trener etter minstemann er lagt, men det jeg lurer på… Jeg jobber i 3 etg, tar selvfølgelig trappen opp.. Og innimellom i løpet av dagen løper jeg noen runder (70 trinnX4) i trappa bare for å få rørt meg egentlig – har dette noen helseeffekt? Og har du evt noen andre lure tips å komme med? Beklager lang kommentar 🙂

 2. Er så enig! Jeg lager frokost og lunsj kvelden før. 2 kokte egg til frokost, smoothie til å ha i bilen på vei til jobb og en salat eller middagsrester til lunsj. I tillegg to speltlomper med pålegg som mellommåltid. Enkelt og tar veldig liten tid!

 3. Tina: Så klart det har en helse effekt 🙂 Bare det å reise seg opp av soffaen har en positiv effekt på din kropp! Den er skapt for å være i bevegelse!

 4. Det så ut som en helt sykt god frokost !Jeg klarer ikke å planlegge når det gjelder mat, jeg har MYE å gå på, til høsten (ja da vi utsetter litt til) skal jeg bli flinkere 😀

 5. Denne kopierer jeg! Har aldri prøvd eggerøre med cottage cheese før! Hørtes godt ut ! Dette blir lunsj på jobb kommende uke!

 6. Hei – forsøkte eggerøren nå, men med mager cottage cheese – synes det ble veldig mye væske i eggerøren som måtte kokes bort. Hvilken cottage cheese bruker du?

 7. Tusen takk for mange fantastiske oppskrifter. Jeg har prøvd mange, med stor suksess også hos de andre i familien. Men jeg lurer på hvor du får kjøpt chilliflak? Finner det ikke noen steder, og de brukes i flere av de oppskriftene jeg har prøvd.

 8. Hjelp meg!Prøvde denne, men fant ikke stavmikseren så jeg bare bladet sammen eggene og cottage cheesen godt.Når jeg stekte den kom det veldig mye vann ut av den! Og i tillegg ble den veldig tykk og nesten gummiaktig i konsistensen… smakte godt da!Hva har jeg gjort galt? 🙂

Comments are closed.