Cardio & Core.

9. april 2015 | Livsstil

Jeg er dypt imponert over mammaer som finner tid til jobb, oppfølgning av barn, familieliv OG tidskrevende treningsprosjekter!

Jeg mener, det er kvinner der ute som trener både før og etter jobb for å kunne stille i fitness, som løper flere mil i uka for å delta i ultraløp, mammaer (og pappaer da) som trener beintøft for å fullføre et triatlon – og som på tross av det har tid til å bli med junior på fotballtrening, leselekser, klesvask og alt det der.

 

Jeg er imponert, for jeg er ikke en av de som får til det. Men det jeg får til er å legge inn noe aktivitet hver dag, som noe av det er trening, men ikke alt. Jeg er fornøyd fordi jeg føler at jeg får i både pose og sekk. 

 

Vi bor i en liten leilighet midt i byen, og nå som våren er over oss er det uaktuelt for denne familien å være inne på ettermiddagene! I går slo vi derfor to fluer i en smekk. Snupp ville sykle tur, mor trengte å trene. Da syklet snupp mens mor løp. Da føler jeg meg flink!

Greit nok, så blir det flere stopp underveis og kanskje jeg kunne løpt fortere på egen hånd, men det er mer enn greit.

 

Etter en times tid ute ble det nemlig tid til litt styrkeøvelser på gulvet også. Ikke disse, men jeg tenkte allikevel jeg skulle dele sit- ups på ball med dere i dag.

 


Fordeler med sit – ups på ball:– Det er lettere å holde korsryggen i kontakt med underlaget, npe som gjør øvelsen mer skånsom for ryggen.

– Du får strekt ut hofta mer enn ved vanlige sit-ups. På den måten er det ikke like lett å «jukse» og du får heller ikke like lett krampe i hofteleddsbøyeren.

– Lengre arbeidsvei. Hva betyr det? Det betyr at øvelsen blir litt tyngre.

-Du får strekt godt på magemusklene samtidig.

 

Tilslutt vil jeg bare dele et par andre «barnslige» treningsnutter fra min IG med dere 🙂 Barn ingen hindring 😉

 

 

 

Vinner av giveaway blir trekt litt senere i dag 🙂

 

-Desiree


9. april 2015 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. skal ha besøk av 3 barnebarn hele helga og da skal dette prøves ut 🙂 supert med slike tips 🙂

  2. Så morsomt ^^Den med dessa kan jeg hvert fall få brukt 🙂

  3. Takk for tips! Lurte på hvordan du ser på riskaker etter trening? Er det greit når man er på fitpå30?

  4. Dette innlegget traff meg veldig for jeg følte at du skrøyt litt av meg 🙂 Jeg har fire små barn fra 6 år og ned. jeg løper til og fra jobb (8-10 mil per uke) trener styrke og løper maraton. Jeg er fotballtrener for eldstemann på 6 år og elsker å løpe på tur med en unge som sykler foran meg. Før jeg fikk barn fikk jeg ikke tid til noe, mens nå som jeg har fire bruker jeg all den tiden jeg har så effektivt som mulig. Dette resulterer jo i et litt kjedelig, planlagt A4-liv. Målet for 2015 er å bli litt mer spontan men det er ikke så lett med fire små. Men å ta med barn på trening/bruke den som manualer støtter jeg. Du har en dødskul blogg. Deg skal jeg følge 🙂

  5. Stine: Jeg synes absolutt du fortjener den skryten! Guri malla så flink du er 🙂

Comments are closed.