Risotto av byggryn med sopp, bacon, kylling og pamesan

Byggrynrisotto med kylling, bacon og parmesan

24. januar 2017 | Middag

Er det en ting det ikke er lett å ta et pent matbilde av så er det risotto! Men på tross av det kjedelige utseende ble denne så god at den måtte deles! Jeg mener, det er risotto! Med kylling, bacon, sopp og løk! NAM!

Jeg lagde risottoen i Wonderbaggen jeg fikk fra naturligliv.no tidligere denne uken. Helt genialt! Men jeg legger med fremgangsmåte for deg som ikke har en Wonderbag også!

Risotto av byggryn med sopp, bacon, kylling og pamesan

Til 3-4 personer

Ingredienser

  • 4 kylling filetter
  • 3 poser byggryn
  • 1 gul løk
  • 400 gram sopp
  • 100 gram bacon
  • 2 stk kylling buljong eller 1 liter kraft
  • 1liter vann (ikke hvis du bruker kraft)
  • 50 gram revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Del kyllingen opp og brun i litt olje
  2. Hakk opp bacon, løk og sopp
  3. Stek sopp, løk og bacon til soppen begynner å slippe væske
  4. Tilsett kylling, byggryn og kraft/Vann+buljong
  5. Kok i 15 minutter – rør inn parmesanost og server

Bryggryn risottoResultatet blir en deilig, kremete risotto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg lagde som sagt min i en Wonderbag. Wonderbag er en isolert langtidskoker, som ikke bruker strøm. Det bygger på eldgamle tradisjoner og samme prinisipp som dynegrøten, høykasse eller kokegrop. Den lar maten syde videre etter at gryten er tatt av kokeplaten/varmekilden.

Jeg stekte løk, bacon, sopp og kylling. Hadde byggryn i gryta, helte over varm kraft, satte kjelen ned i Wonderbagen og dro på trening.

Vel hjemme var det bare å åpne wonderbagen og sette seg ned å spise! Genialt!

Jeg har fått min sponset fra naturligliv.no Har du lyst til å kjøpe en kan du bruke koden desireeandersen for en hyggelig rabatt.

 

Stort Smil

Desiree

 

24. januar 2017 | Middag

Kommentarer (2)

Comments are closed.