Burger med pulled laks og ertekrem.

10. mars 2015 | Middag

Tusen takk for alle lykkeønskninger i går. Det betyr mye å ha dere i ryggen. Selv om jeg ikke tjener penger på denne bloggen er det ingen tvil om at den og dere er en stor del av fremtidsplanene mine.

Over til ukas fiksemiddag!

Det siste året har vi nordmenn lagt vår elsk på alt som kan dras fra hverandre. Pulled pork, beef og turkey fyller butikkhyllene og jeg elsker det! Personlig synes jeg mange av de «ferdig» lagde variantene er litt vel salte, men med riktig tilbehør går også det ann.

I dag hadde jeg tenkt å gi mitt bud på Pulled laks!




Du trenger:

200 g laks per person.

Mariande til 4 personer:

1/4 dl saltredusert soyasaus

1/2 ts chillipulver

1/4 dl honning

Saften av 1/2 lime

1 ss olje.

 

Slik gjør du:

Bland alt. Hell over i en frysepose sammen med fisken og legg inn i kjøleskapet. Minst en time – kan godt lages dagen før.

Legg stykkene i en ildfast form, stekes på 220 grader i 20 minutter.




Ertekrem er perfekt tilbehør til den salte laksen, og ungene elsker det!

Du trenger:

300 g frosne erter

1/2 dl ekstra lett rømme

Litt salt og pepper

 

Slik gjør du:

Tin ertene og blend alt til en glatt mos.




Legg mosen på en grov burgerbolle, topp med ønsker salat og grønt. Dra laksen fra hverandre – hell gjerne litt av marinaden over.

Middagen er servert <3

 

-Desiree


10. mars 2015 | Middag

Kommentarer (8)

  1. Åååh! Det ser og høres så utrolig godt ut! 😀 Ha en fantastisk dag og kos deg masse 🙂

  2. Dette så veldig godt ut 🙂 Med burgerbolle mener du da et grovt Polarbrød?

  3. Superflott, lurer bare på om du bruker grovt pitabrød til burgerbolle? eller om du har oppskrift på det også? 🙂

  4. Marianne Sveum Kristiansen: Har faktisk brukt det groveste polarbrødet her 🙂 Burgerboller fra butikken liker jeg IKKE 😛

Comments are closed.