Bruschetta på søtpotetbunn

20. juli 2015 | Middag

Søtpotet er en utrolig anvennlig grønnsak og etterhvert tror jeg du finner den i alle tenkelige og utenkelige variasjoner her inne. Kokts, stekt, bakt, fylt, som pannekake, grøt, kake, osv, osv.

I dag skal den få lov til å være middagstilbehør, godt forkledd som brushetta.



Til to personer trenger du

1 stor, avlang søtpotet

1 boks hakkede tomater med hvitløk

Revet ost

Sorte oliven

 

Slik gjør du

 

Sett over en kjele med salt vann.

Sett ovnen på 220 grader

 

Skjær søtopteten på langs slik at du får to tykke skiver på 1-1,5 cm.

Legg disse i kokende vann i 5 minutter, eller til de blir litt myke i midten. OBS ikke ferdig kokt.

 

Legg dem på en stekeplate, strø over litt salt.

Hell juicen av tomatene og legg dem oppå søtpoteten. 

Strø over ost og oliven.

Stekes i ovnen til osten har smeltet og fått litt farge.

Her som tilbehør til lørdagsbiffen.

 

Husk at du kan holde deg oppdatert på nye innlegg, lagre og slette innlegg med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

 

Desiree

 


20. juli 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Hei. Kanskje et dumt spørsmål, men når vi skal beregne 150 g. kjøtt per person under fit på 30 dager, skal det være 150 g. rått eller ferdig tilberedt kjøtt?

Comments are closed.