BROWNIE COOKIES UTEN MEL OG SUKKER | dessert ide til 17.mai

Reklame 12. mai 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

 

Jeg skal ikke ta æren for denne ideen selv. For den er så langt ifra min egen! Den orginale oppskriften med sukker fant 13 åringen min på TikTok, og ble dermed sist helg sitt lille bakeprosjekt.

Og ideen med å servere den med krem og plukk selv frukt og bær har jeg sett på Instagramkontoen @kremno_elin. Hun disker nemlig opp med mini pavlova,  krem og plukk selv frukt og bær.

Disse cookiesene blir myke og seige som brownies og smaker rett og slett amazing. Ingrediensene er melis, bakekakao, litt salt og eggehvite. Derfor var det utrolig enkelt å gjøre oppskriften sukkerfri ved å bytte melis ut med Sukrinmelis.

Jeg vet at flere, meg selv inkludert, synes at Sukrin Melis kan ha en litt kald ettersmak på tunga. Så jeg teste denne uka å lage den med 50/50 vanlig melis og Sukrin Melis. Og jeg synes det fungerte veldig bra. Personlig synes jeg ikke det gjør noe om 17. mai desserten inneholder sukker. Disse er så mektige at jeg tviler på at man orker mer enn en + krem og bær. Det er en grunn til at jeg har delt dem i to for å si det sånn!

Til 6 store cookies:

Ingredienser

 • 14 ss Sukrin Melis
 • 6 ss bakekakao
 • 0,5 ts salt
 • 2 eggehviter
 • 50 gram mørk sjokolade

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 180 grader.
 • Bland sammen melis og bakekakao.
 • Visp inn eggehvitene og salt.
 • Vend inn sjokoladen til slutt.
 • Røren skal være tynn, som en kakerøre.
 • Fordel røren utover en kladd bakeplate. Pass på å ha god avstand.
 • Stekes i 10-12 minutter. Avkjøles helt før du tar dem av brettet.

Server med pisket krem eller vaniljekesam, friske bær og oppskåren frukt.

Jeg deler oppskriften på Instagram i morgen. Da legger jeg med en liten film også. Du kan følge meg HER

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 12. mai 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (2)

 1. Oppskriften ser veldig fristene ut. Gleder meg til å prøve.
  Har du rabattkode på sunkost?

 2. Hvis man bruker vanlig melis, bruker man lik mengde da eller mindre mengde vanlig melis?

Comments are closed.