Brokkolibrød.

17. januar 2015 | Matpakka

Ok, jeg er ikke helt sikker på om dette er spennende eller sært.

Hva tenker du?

Inspirasjon er hentet fra pizza med blomkålbunn, som jo er veldig godt.

Men da jeg ikke hadde blomkål i hus ble det brokoli.

 

Til 8 stk:

 

1 brokkolihode

4 egg

1 ts bakepulver

5 ss havregryn (kan bruke mandelmel)

 

Først maler du grynene til mel med en stavmikser.

 

Riv brokkolihode på et rivjern. Du trenger ikke stammen.

 

Bland alt og la det svelle noen minutter.

 

Fordel 8 klatter på et bakepapir, trykk litt ned.

Stekes på 175 grader- varmluft, i 15-17 minutter.

Her sammen med en spicy kyllingburger med guacomole på kanten.

 

Holder seg fint en dag eller to i kjøleskap, kan fryses.

 

– Desiree


17. januar 2015 | Matpakka

Kommentarer (6)

  1. Burde jeg investere i sukrin gold? Eller burde jeg kjøpe den vanlige? Synes det er dyrt med 80kr for sukker! Kommer det mange oppskrifter med det framover?

Comments are closed.