Bringebær og lakris-smoothie; Bra for fordøyelsen.

17. mai 2015 | Smoothies & Juice

Håper dere alle har hatt en fantastisk feiring av dagen vår, med masse god mat, kaker, is og det som hører til.

 

 

Et eller annet sted mellom winerpølser og kakebua i dag hadde jeg en liten matkrise.

Magen var sulten, middagen var det ennå lenge til, men is og pølser var det siste jeg hadde lyst på.

 

Mens jeg var hjemme på et raskt garderobeskifte fikk jeg kastet sammen en smoothie. Den ble så god at den faktisk må deles med flere!


LES MER HER

 


17. mai 2015 | Smoothies & Juice

Kommentarer (4)

  1. Hei!Jeg er fast leser av din blogg. Tusen takk for masse motivasjon og inspirasjon :-)Bare lurer på om du har mulighet å lage et treningsprogram / innlegg med trening på stor ball?Jeg tenker 12 øvelser.3 øvelser til armene,3 øvelser mage / rygg,3 øvelser rumpe og 3 øvelser til benaTakker mye om dette lar seg ordne!

  2. Jeg har gått ned 30 kg. Men skulle tatt noen uker fremover med styrketrening hjemme. Vet bare ikke hva/hvordan… Hvilke øvelser vil du anbefale? Tenker jeg prøver 3 ganger i uken det neste 6 ukene. Hva ville du ha anbefalt på hver av dagene?Lette øvelser å gjøre men som gir resultater,som ikke krever mye utstyr.Takker!!!!!!!!!!!

  3. Anonym: Ligger mange ferdige treningsprogram for hjemmetrening under «øvelser»

Comments are closed.