Bread & Juice.

24. januar 2015 | Matpakka

Jeg er ikke et typisk A menneske så jeg skal ærlig innrømme at brødet ble bakt under gullrekka i går kveld. Men dette holder seg saftig og godt i flere dager enn vi bruker til å spise det opp!

Ingen elting, ingen heving, ingen rare ingredienser.

Til 1/2 brødform trenger du:

 

5 dl lettkokte havregryn

4 dl valgfri nøtter og frø

(Bruk det du har. Jeg hadde solsikkefrø, gresskarfør og chiafrø i skapet)

4 eggehviter

1 ts bakepulver

4 gode ss gresk yoghurt

1 dl vann

1/2 ts salt

 

Bland alt, hell deigen over i en brødform og trykk det sammen slik at du får 1/2 brød.

Stekes på 225 grader i 30 minutter.

Avkjøl og oppbevar i plastpose på kjøkkenbenken.

Kan fryses.

Her med hjemmelaget rødbetsalat, avokado og egg.

Juicen er smelt sammen av rester fra kjøleskapet. Litt spinat, en slatt grønnkål, noen epler, en grapefrukt og en kiwi som hadde sett bedre dager.

 

– Desiree


24. januar 2015 | Matpakka

Comments are closed.