BOOST DETOX pannekaker – med sjokoladetopping.

18. juli 2017 | Vafler og pannekaker

Vi er hjemme! Med ganske så blandede følelser kjørte vi forbi Haukeli i går og reiste hjem tre dager tidligere enn planlagt. De siste dagene av årets Norgesferie skulle egentlig brukes til telt og sykling på Haukelifjell. Men når vi sto der i regn og vind, og været hjemme på Tjøme viste strålende sol og 25 varmegrader, ja da bestemte vi oss for å kjøre videre.

Egentlig ganske deilig. Nå rekker vi å lande skikkelig før vi reiser videre til Danmark, vi får nytt noen dager hjemme, jeg får tatt igjen litt jobb og jeg får faktisk deltatt på BOOST uka til SUMMERFIT BOOTCAMP. Det betyr utrolig mye for meg. Så utrolig mye gøyere å delta på denne uken selv, ikke bare heie og følge opp fra sidelinjen!

Så i dag startet jeg dagen med en deilig smoothie til frokost, fulgt opp med en salat til lunsj, deilig torsk med urteskorpe til middag og nå pannekaker med sjokolade til kvelds! Yes, sånn spiser vi på mine BOOTCAMPS!

Pannekakene er ingen nyhet i seg selv. Det er rett og slett bananpannekaker!

Til en person trenger du:

Ingredienser

  • 2 egg
  • 1 liten banan
  • 2 ts kardemomme
  • 1 ts bakepulver

Alt blendes og stekes som små pannekaker

Toppingen er rett og slett nøttesmør som jeg har rørt ut med helt vanlig bakekakao. I seg selv smaker det litt bittert, siden det ikke er noe søtning i det, men sammen med de veldig søte pannekakene er det helt perfekt!

Jeg har ikke noen oppskrift på nøttesmør på bloggen ennå, men er du rask så viser jeg i dag både på Instagram og Snapchat hvordan du lager det! Navnet er så klart desireeandersen begge steder.  Det er genialt enkelt og billig. Alt du trenger er nøtter.

 

Stort Smil

Desiree

18. juli 2017 | Vafler og pannekaker

Kommentarer (1)

Comments are closed.