BOOST KICKSTART | en 7 dagers GRATIS kickstart på året!

Reklame 27. desember 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

Når årets versjon av FIT PÅ 30 DAGER starter 11.01 er det faktisk 7 år siden første gang. Jeg husker fremdeles hvor spent jeg var da over 4000 hadde meldt seg på mitt første onlineprogram – noen sinne.

Tilbakemeldingene var ene og alene positive, og FIT PÅ 30 DAGER ble fort et program som gikk 3 ganger i året via mine kanaler. Siste gangen jeg arrangerte programmet online var over 30.000 med fra start!

Desember 2019 kom onlineprogrammet ut i bokform, og gikk rett inn som nummer 1 på bestselgerlistene. Da jeg bestemte meg for å gi ut programmet som bok, avsluttet jeg det samtidig online, med en tanke om å både oppdatere og oppgradere programmet.

Det har tatt meg 2 år, og nå er jeg endelig klar for å ønske deg velkommen til en ny runde!

Før FIT PÅ 30 DAGER starter opp den 11.01 håper jeg du vil delta på BOOST KICKSTART. 

Registrer deg HER for å få tilsendt BOOST KICKSTART på mail – helt GRATIS

HUSK Å SJEKKE SØPPELPOSTEN DIN

Deltar du på BOOST KICKSTART kan du også vinne en stor gavepakke med gavekort på XXL (verdi 3000kr) og bøkene Desiree´s Sunne Matplanlegger og Desiree´s Sunne Matpakkebok. Følg meg på Instragram HERfor å delta!

 

Reklame 27. desember 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen