BOOST DETOX | slik ser en dag ut

27. desember 2017 | FIT på 30 dager

De siste dagene har jeg fått flere spørsmål om BOOST DETOX. Hva det er, hvordan man spiser, hvor man finner den, osv.

La oss ta det siste først. BOOST DETOX er en valgfri del av gratisprogrammet FIT PÅ 30 DAGER, som starter opp 8. januar. Man trenger ikke å ta en «detox» før man begynner på FIT PÅ 30 DAGER, men hvis du vil kan du altså starte disse 30 dagene med en 3-5 eller 7 dagers BOOST DETOX.

Detox slik mange ser på det har liten støtte i forskning. Det finnes ikke noe bevis på at man ved å spise eller ikke spise visse typer mat får en utrenskning, avgiftning eller……detox av kroppen.

Jeg tenker heller på detox som å nullstille kroppen eller gi den en pause.  Pause fra alt det rare vi faktisk dytter i oss med eller uten viten. I dette tilfelle, gi kroppen en pause etter alle julematen og et påfyll av mat som gjør kroppen ekstra godt.

Det er ikke snakk om å leve på sitronvann og alger i fem dager, det handler om å spise «ren» mat som gir masse næring og er lett for kroppen å jobbe med. Kall det gjerne en liten re- start. Det skal være deilig, føles oppløftende og gi energi. Ett BOOST!

Under BOOST DETOX får du en detaljert plan, dag for dag, måltid for måltid – med oppskrifter. Men en typisk dag kan se slik ut:

FROKOST: 

Ett glass sitronvann

RED ENERGY SMOOTHIE

 

LUNSJ:

Ett glass kaldt vann + 1 kopp grønn te

POWER SALAT med laks, erter, strimlet rødkål, spinat, eple og ingefærdressing

 

MIDDAG:

Ett glass sitronvann

TOMAT OG LINSESUPPE

KVELDS:

Ett glass kaldt vann + 1 kopp grønn te

DETOX PANNEKAKER

Søtpotetpannekaker uten sukker, melk eller gluten

 

MELLOMMÅLTIDER:

Ubegrenset frukt og grønt

I morgen går jeg LIVE på FB siden til Fitfocuse for å lage en av de nye oppskriftene fra BOOST DETOX og snakke litt mer om hvordan disse dagene gjennomføres og hva slags resultater man kan forvente. Filmen blir så klart liggendes slik at man kan se den i ettertid.

 

Påmelding til BOOST DETOX og FIT PÅ 30 DAGER finner du HER

 

 

27. desember 2017 | FIT på 30 dager

Kommentarer (3)

Comments are closed.