NÅ KOMMER BOK NUMMER TO!

7. oktober 2019 | Livsstil

reklame for egen bok/ARK bokhandel

 

Året 2018 og starten av 2019 var på mange måter et lite høydepunkt i min karriere, og liv! På et år ble jeg mamma for andre gang, jeg lanserte nettsiden www.fitfocus.no og jeg ga ut min første bok i papirformat! En bok som debuterte på førsteplass, er blant landets mest solgte bøker så langt i år, og faktisk hopper opp på topplistene igjen nå og da!

Så vanvittig stolt av denne!

Om ikke du har kjøpt den ennå, så kan jeg tipse deg om at ARK.no nå har den til under halv pris! Kun 149kr HER

Jeg husker at jeg snakket med hele Norges Trine (trinesmatblogg) rett etter at boken kom ut. Om at det ikke fristet til gjentagelse sånn med det første 😉 Hun kunne absolutt relatere. Og de som har hennes første bok kan lese om akkurat dette i forordet hennes.

For å lage bok, det er myyyyye jobb!

Så da jeg delte på instagram her om dagen at det har skjedd en del i kulissene de siste 9 månedene, noe som tar litt tid vekk fra blogg og sosiale medier – ja, så har dere en av grunnene her! Bok nummer to er i produksjon og kommer ut i 2020!

Akkurat hva slags bok det er vil jeg ikke avsløre ennå. Litt irriterende blogger må jeg få lov til å være – litt til. Grunnen er enkel, og det er at jeg trooor ikke du finner en bok som dette på det norske markede. Det eneste jeg kan love er at den inneholder masse nye oppskrifter og at jeg virkelig har rendyrket mitt eget slagord:

Det skal være lett å leve sunt!

Så det var A, men det har skjedd mer de siste 9 månedene, og jeg gleder meg så masse til å dele med dere etterhvert. På mange måter føles det litt som at jeg bare gjentar 2018 😉 bortsett fra at jeg ikke er gravid!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

7. oktober 2019 | Livsstil

Kommentarer (3)

Comments are closed.