BLOMKÅLSALAT | med sprø og spicy kikerter

13. januar 2020 | Matpakka, Opplevelser og reiser

God mandag.

Jeg tenkte at jeg endelig skulle få sette meg ned å skrive et blogginnlegg som ikke omhandler bok, app eller KICKSTART. Jeg har jo ikke en blogg som deler av mitt liv i rene bilder og tekst, men den gjenspeiler jo helt klart hva som foregår i min hverdag. Og akkurat disse tingene har jo fylt mye det siste året. Selv om dere ikke har vist om det 😉

I dag tar jeg et lite steg ut av bobla mi og tilbake til hverdagen.

Hver mandag til torsdag har jeg temadager på Snapchat (Fitfocuse)

MAT MANDAG

TRENINGS TIRSDAG

OPPSKRIFTS ONSDAG

TORSDAGS TIPSET

Stort sett har jeg en plan 😉 Men av og til tar jeg utgangspunkt i deres ønsker. I dag var det en følger som hadde veldig lyst til å se en vegansk matdag. Derfor Spiser jeg vegansk i dag fra morgen til kveld.

Å spise vegansk er ikke noen utfordring for meg. Uten at jeg kan kalle meg vegetarianer så spiser jeg stort sett bare kjøtt til middag, og det er ikke hver dag i uka det heller.

Er rett og slett bare veldig glad i grønnsaker og plantebasert mat!

Tenkt jeg skulle dele dagens lunsj som er en av mine absolutt favoritter. Hadde det ikke vært for den veganske dagen hadde jeg nok toppet den med litt fetaost, men jeg savner ingenting på tallerkenen sånn som den er nå heller.

Til 2 personer:

Ingredienser

 • 1 blomkålhode
 • 1/2 agurk
 • 10 cherrytomater
 • 2 dl blåbær
 • 1 boks kikerter
 • olje
 • paprikapulver
 • chiliflakes
 • tørket ramsløk eller persille
 • 2 never spinat (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 220 grader.
 • Skyll kikertene og tørk dem med et håndkle.
 • Legg dem på en stekeplate og ha over litt olje, paprikapulver, salt, ramsløk/persille, chiliflakes.
 • Stekes midt i ovnen i 15 minutter. Ved litt på dem når de er stekt i 7 minutter.
 • Riv blomkålhode på et rivjern. Del opp agurk og tomater i små terninger. Hakk opp spinaten.
 • Bland sammen alle ingrediensene og nyt

Stort Smil

Desiree

APPLE HER  GOOGLE  HER

 

13. januar 2020 | Matpakka, Opplevelser og reiser