Bli med å trene mage/rygg LIVE via Facebook!

11. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

I dag er altså dagen. Etter mye frem om tilbake landet jeg altså på i dag, onsdag, klokken 20:00. Jeg innser jo at værgudene ikke akkurat er med meg. Men pokker heller, det kan man aldri vite! Så i dag klokka 20:00 inviterer jeg deg til å bli med på en 20-30 minutter lang treningsøkt for mage og rygg, LIVE via Facebook.

Hvordan fungerer det?

Det er veldig enkelt! Klokka 20:00 finner du frem telefon, nettbrett eller PC og logger den inn på
Facebook

siden min. Der finner du da meg, klar til å ta deg med på trening. Det eneste du trenger er treningstøy og behagelig underlag.

Jeg har jobbet som instruktør i over ti år, men jeg kan love deg at jeg aldri har vært så nervøs for en treningstime som det jeg er for denne! Langt utenfor komforsonen! Men om dette er noe dere synes er gøy så tenker jeg å kunne gjøre en fast treningsøkt, en gang i uka. Ser også at det er flere som har ønsket at jeg skal gjøre dette på formiddagen. Det skal jeg helt klart vurdere når nervene har lagt seg!

Om ikke du har tid til å være med å trene i dag så håper jeg du titter innom. Legg gjerne igjen en kommentar under videoen om du synes det ser gøy ut og vil være med en annen gang.

Håper vi sees!

 


11. mai 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (6)

  1. Dette skal jeg helt klart være med på! Genialt opplegg, gleder meg veldig 😀 skal finne frem underlag, treningstøy og sette meg klar foran skjermen klokka 20:00 😀 fast treningsøkt en gang i uka hadde jo bare vært drømmen 😀

  2. Dette blir moro 😉 fryktelig spent og forstår at du er nervøs.det blir helt sikkert topp 🙂 Lykke til,så samler jeg en liten gjeng til neste økt <3

  3. Jeg er kjempegira på fast treningsøkt 1 gang i uken (eller kanskje flere?!) =DDet setter motivasjonen mye bedre i gang når du vet at du skal «gjøre det sammen med noen» og har et satt tidspunkt du må komme deg opp av sofaen på.

  4. Hei! Dette høres spennende ut 🙂 er dessverre ikke hjemme klokken 20.00, er det mulig å se videoen senere, eller er den kun tilgjengelig live?

  5. Lisa: Den blir liggende 🙂 Kommer også til å dele øvelsene på bloggen – tenker jeg 🙂

Comments are closed.