BLENDERMUFFINS | med havre, blåbær og kardemomme

27. august 2019 | Frokost, Oppskrifter

Da kan jeg endelig si at det føles som at jeg har landet litt i den nye hverdagen! H stortrives i barnehagen, og jeg har endelig klart å finne tilbake til jobbrutinene og hvordan jeg skal sjonglere utvikling av nye kostplaner, oppskrifter, filming av trening, timer på LEVEL, administrativt arbeid og nye prosjekter.

Jeg skal innrømme at de første to ukene føltes det litt overveldende, men så begynte jeg å følge mine egne råd 😉 Det er noe med det å innse at man ikke kan gjøre alt på en gang, ta en ting av gangen og skli litt inn i hverdagen igjen heller enn å tenke at man skal gjøre ALT på en gang – 200%!

Mandager og torsdager er kjøkkendager.

De siste to ukene har www.fitfocus.nowww.fitfocus.no fått over 20 nye middagsoppskrifter, så nå om dagene jobber jeg med å utvikle nye oppskrifter til frokost, lunsj og kvelds.

Når det kommer til frokoster liker jeg å ha fokus på at det skal være enkelt å lage opp mat til hele arbeidsuka, at du kan spise det på farten og så klart at det skal mette lenge og gi god energi utover formiddagen.

Disse muffinsene oppfyller alle krav, i tillegg tar de liten tid å lage og gir lite oppvask. Du lager nemlig røren ved hjelp av bare en ting – en blender!

TIL 12 MUFFINS

Ingredienser

 • 7 dl havregryn
 • 1 dl cashewnøtter (kan byttes ut med mer havregryn eller mandler)
 • 3 dl yoghurt naturelle
 • 1 dl vann
 • 1 dl fibersirup eller honning
 • 1 ts vanlijepulver
 • 2 ts bakepulver
 • 1 ts kardemomme
 • 1/2 ts kanel
 • 2 dl blåbær (friske eller frosne)

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 175 grader.
 • Kom alle ingrediensene, med unntak av blåbærene, i en blender og blend til du får en glatt røre. Vend inn blåbærene.
 • Fordel røren i 12 muffinsformer. Topp gjerne med litt havregryn.
 • Stekes midt i ovnen i 17-20 minutter.

Muffinsene kan fint fryses!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

27. august 2019 | Frokost, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.