Ble jeg Norges største treningsblogg i 2015?

13. januar 2016 | Personlig Trener Desiree AndersenJanuar sist år gjorde jeg meg noen skumle valg!

Jeg valgte å satse på bloggen som et levebrød, slik at jeg kunne redusere stillingen min for å være mer hjemme med Vilde. På det tidspunktet hadde Vilde akkurat fått diagnosen diabetes type 1. En sykdom som ikke er helt forenelig med en mamma som jobber kveld flere ganger i uka.

Jeg satte meg også noen mål!

Bloggen måtte forbedres. Jeg var fornøyd med innholdet mitt, men design og brukervennlighet måtte opp et par hakk. Det samme med bildekvalitet og mine fotografiske evner;)

Jeg satte meg også et hårete mål!

Jeg ville bli blant Norges mest leste blogger, og jeg ville bli Norges mest leste treningsblogg!

 

Jeg husker ennå at jeg satt å googlet gode måter å få flere lesere på!

– Kommenter på andre blogger.

Ok, gi meg et par timer ekstra i døgnet, så skal jeg nok få tid til å copy paste kommentarer på andre blogger i håp om at noen skal oppdage min…

 

– Få en toppblogger til å skrive om bloggen din.

Ja, for dem kjenner jeg jo så mange av….

 

Osv, osv.

Tilslutt landet jeg på at et godt innhold, med stoff som leserne mine interesserer seg for og faktisk kan bruke til noe fornuftig fikk gjøre jobben for meg!

 

I dag falt dommen! Tallene fra blogglistens. 4 kvartal!

Jeg kjenner ingen toppbloggere, jeg har ikke vært på TV eller prydet forsiden på et flott treningsblad, jeg er ikke en del av et stort bloggnettverk, men jeg er Norges største treningsblogg i år 2015!

Og for det må jeg med tårer i øynene få lov til å takke dere for!

Takk for at dere vil ta del i min lille verden <3

Takk for hver eneste kommentar, takk for at dere nominerte meg til Vixen og takk for hver eneste stemme!

Takk <3

 


13. januar 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (18)

 1. Hei, flinke flotte du! Jeg kommenterer sjeldent eller aldri på blogger, men jeg ville bare fortelle deg hvor inspirerende du er. Å akkurat når jeg trodde du ikke kunne bli mer motiverende å fantastisk så skriver du dette innlegget, om fokus på datteren din<3 Du er et fantastisk vinnende vesen, med sunne å gode verdier, å som trenings og kostholdsinterresert småbarnsmor følger jeg bloggen og instagrammen din daglig! Tusen takk for oppskrifter og treningsinspirasjon. Benytter meg mye av dette i hverdagen:-)Tusen takk, stor klem fra meg:-)!

 2. Takk til deg for at du sprer bøtter av treningsglede, inspirasjon og masse gode oppskrifter 🙂 gratulerer, vel fortjent!!

 3. Gratulerer så mye, dette fortjener du!!! 🙂 Du har en fantastisk blogg som inspirerer meg hver dag! Tusen takk 🙂

 4. WOW! jeg tar av meg hatten for deg! Du er fantastisk flink og inspirerende. Du er velmenende og svært dedikert i ditt arbeid. Du ønsker virkelig å gjøre en forskjell for andre! Det når du langt på! Det har du et håndfast bevis på i kveld! Gratulerer så mye! Vel fortjent.Klem fra Monica

 5. Gratulerer!! vel fortjent 🙂 takk for inspirasjon, masse gode oppskrifter og drivkraft på vei mot en bedre helse og ett sunnere liv! 😀

 6. Det har du fortjent!Jeg er ikke en stor bloggleser..Faktisk er din den eneste jeg leser og sjekker daglig ! 🙂

 7. Gratulere så mye….dette har du vel fortjent 🙂 Har lest bloggen din en stund og hentet mye inspirasjon fra den 🙂 Keep up the good work 🙂

 8. Så gøy, gratulerer så mye 🙂 Jeg har sikkert sagt det før og jeg sier det gjerne igjen. Du har en utrolig inspirerende blogg og jeg syns det er utrolig morro å følge deg 🙂

 9. Vel fortjent og gratulere så mye med seieren 🙂 For meg ville du ha vært den beste uansett 😉

 10. Gratulerer! 😀 Vel fortjent! Fantastisk blogg som er til stor inspirasjon for mange! 😀

 11. Vel fortjent! Du har kicka meg mang en gang opp av sofaen! Takk for at du er du!

 12. Gratulerer så masse! Det er deg vel fortjent, du er veldig flink og inspirerende! 🙂

 13. Gratulerer så mye! 😀 Jeg har fulgt med deg det siste året, og ditt arbeid har vært en avgjørende faktor for at jeg endelig har skjønt gleden ved trening, og ikke minst fått et sunt og naturlig forhold til mat og kostholdsendring. Du er veldig inspirerene! 🙂 Takk for jobben du gjør!

Comments are closed.