Blåbærpannekaker; uten sukker, fett og mel.

3. mai 2015 | Frokost

Mens jeg var i Danmark fant jeg endelig et belgisk vaffeljern!

Vaffeljernet mitt blir jo flittig brukt til alt fra omeletter, sandwichbrød og så klart vafler <3

Og jeg renner over med ideer til hva jeg kan putte i dette!

Du kan så klart bruke vanlig vaffeljern.

Til to blåbærvafler trenger du:

1 stor banan

2 egg

1 dl havregryn

Litt bakepulver

1 neve blåbær.

Bare mos alt untatt blåbærne til en klumpfri masse.

La det gjerne svelle litt før du vender inn bærene.

Smør jernet litt før steking.

Tips:

Stek vaffelen uten å lukke igjen jernet til den er nesten ferdig.

Så lukk igjen å la den få det aller siste.

Da unngår du at den setter seg fast.

Perfekt til både frokost, lunsj og kveldskos <3

– Desiree


3. mai 2015 | Frokost

Kommentarer (9)

  1. Takk for oppskrift, det så kjempe godt ut 🙂 selv bruker jeg vaffeljernet til mye forskjelligt 🙂

  2. Hei!Må begynne med å si at denne bloggen din er helt fantastisk!!Denne oppskriften prøvde jeg – supergodt! Bortsett fra at jeg klarte å ta 2dl havregryn istedet for 1dl – ble kompakte og jeg ble veldig mett. Lagde de som lapper jeg da, men det har jo ingenting å si. DET jeg lurte på var; jeg regnet ut at denne oppskriften, (med 1 dl havregryn og ikke 2….) blir ca 430 kcal. Pleier de fleste måltidene dine her inne å være på den skalaen? Er litt lei av å føre inn alt i MyFitnessPal, da det opptar så mye tid. Misstenker at jeg spiser for lite proteiner, da jeg har fått beskjed om at pga min muskel- og kroppsmasse etc skal ha i meg ca 109g proteiner om dagen. Utrolig vanskelig å få i seg nok, så jeg tenkte jeg skulle begynne å følge deg på Bikiniklar. Trener mye, men går ikke ned de kiloene jeg vil ned. Ligger på 1250 kcal om dagen – misstenker dette kan være litt lite? Tar som regel en proteinshake til frokost – tidsmessige grunner egentlig, og godt. 😮 )

  3. Linda: Hei 🙂 Hovedmåltidene jeg poster pleier å ligge på mellom 250 og 500 kalorier. Det varierer jo 😉 I dette måltidet drar eggene opp. Ønsker man mindre kalorier kan man bruke 3-4 eggehviter istede for 2 hele egg. Da er det nesten 150 kalorier mindre 🙂 1250 kalorier er for lite med mindre du er undervektig, og er du undervektig så skal du jo ikke ned i vekt 😉

  4. Disse var kjempegode! Lurte på om denne oppskriften er til ett måltid, dvs. to plater på ett måltid? Jeg syntes dette var genial frokost. Kan gjøre det klart kvelden i forveien eller lage opp for flere dager. Jeg tok litt cottage cheese mellom. Er det innafor eller blir det for mye da?

  5. Marita: hei 🙂 To er fint til et måltid og med CC er det perfekt 🙂

  6. Du mener to pater? altså 4 belgiske vaffelruter? Ble veldig mett i dag når jeg hadde de med på dagens lunsj. Spise bare 3ruter. Veldig gode i hvert fall, takk for oppskriftene du deler 🙂

  7. Marianne Sveum Kristiansen: min lager bare en stor firkant 🙂 Altså 2 ruter 🙂 er nok forskjellig str, men oppskrift er til 1 pers 🙂

  8. Takk for svar 🙂 blir spennende å følge Bikiniklar på 6uker 🙂 veldig gira 🙂

Comments are closed.