Bizzy bie.

8. april 2013 | LivsstilSkal ikke påstå at jeg spratt opp av sengen da vekkeklokken ringte klokken 04:45 i dag morres. Kan man i det hele tatt regne det som morgen?

Altså ikke spratt, men heller rullet ut av sengen, inn i klærne mine og ut døren. 60 minutter senere satt jeg da på spinningsykkelen og lurte nesten litt på hvordan jeg hadde kommet dit!? Våknet heldigvis nok i løpet av oppvarmingen til at de andre morgenfuglene fikk kjørt seg litt. X anntall kopper kaffe, en dusj og litt frokost senere var jeg endelig menneske. Akkuart tidsnok til time nummer to for dagen.

Dette er et godt bilde på hvordan denne uken kommer til å bli. Letter hektisk! Jobb, overtid, vikartimer, møter, kurs, Oslo tur, trening, sosialt samvær- også har jeg jo blitt blogger! Jeg må jo blogge også! Må innrømme at jeg klør meg litt i hode akkurat nå, men energien er bra den. Jeg gleder meg! Til hele uka, og til helgen. Da jeg kan se meg tilbake og si I DID IT! 

Men fremdeles så er jeg i «jeg gjør» det. Og det jeg gjør akkurat nå er at jeg sitter på jobb og lader opp til neste stadie av dagen; kontorarbeid. OG innøvning av nye programmer.

Dagens batteri:

Bilde 1 og 4:

N.A. Nyhet i matbutikken.  Tørkede fruktbiter uten tilsatt sukker, søtningsmidler, konserveringsmidler eller fagestoffer. Dom: smaker som det høres ut;))

Bilde 2:

Cottage cheese, vanilje kesam og bringebær. Dom: MOMS!

Bilde 3:

 Sukkerfritt sjokoladepålegg, nytes i dette sekund på speltlomper med kaffe til. Dom: DOBBEL MOMS!

STAY CALM! It’s just monday!


8. april 2013 | Livsstil

Kommentarer (6)

Comments are closed.