BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN!

28. juni 2018 | Livsstil

For en dag!

I dag var første møtedag i Oslo siden april. Lillemann var med på sin første storbytur, sov seg gjennom hele møte og gliste fra øre til øre nedover Karl Johan. Med andre ord gikk det over all forventning!

I god blogg stil kan jeg så klart ikke si hva møte gjaldt – ennå 😉  Men det blir en travel tid fremover, også kan jeg allerede nå begynne å «glede» meg til photoshoot i juli/august.

De av dere som har fulgt bloggen siden starten vet jo at det er en grunn til at det er mest mat på denne bloggen! Jeg trives ikke foran kamera! Litt bedre har det blitt med årene. Illustrere treningsøvelser, osv går helt fint, men be meg om å gjøre noe annet så sliter jeg.

-Nei da, du er så flink atte.

Pleier folk å si når jeg deler dette.

Men nei, jeg er ikke det! Vet du hvor mange bilder vi måtte ta for å få ett fint bilde til innlegget om Summerglow?!

Intet mindre enn 52 bilder måtte til for å få ett bra!

Du skal få slippe å se alle…

 

Så kjære fotograf som skal ha meg foran kamera senere i sommer – det er bare å smøre seg med tålmodighet!

 

Stort Smil

Desiree

28. juni 2018 | Livsstil