BIKINIKLAR; Oppstart og oppsett.

1. mai 2015 | Kropp

Dere er kanskje nyskjerrige på når vi skal starte og hvordan dette vil fåregå.

 

Jeg setter oppstart til mandag 11. mai.

Ja, jeg vet at det er 17, mai midt oppi det hele, men en dag med kos og litt ekstra mat ødelegger ingenting.

 

Er du en av dem som alltid utsette pga av den bursdagen eller den firmafesten? Nå har du en mulighet til å bryte det mønsteret!

Det vil alltid kommme et julebord eller en jentekveld. Det er en del av livet og en del av en sunn livsstil, så lenge hverdagene er balanserte!

 

BIKINIKLAR vil bestå av 3 deler:

 

1.

Enkle kostråd

 

2.

Enkle oppskrifter 

 • Frokost
 • Lunsj
 • Middag
 • Ettermiddags snacks
 • Kveldskos
 • Godis

 

3.

Effektiv trening

 • Oppvarming
 • 2 styrkeprogrammer
 • Kondisjonstrening

 

Dette vil bli publisert i egne innlegg denne helgen og neste uke.

Under de 6 ukene vil det komme flere oppskrifter, tips, råd og litt motivasjon så vi holder hele veien inn.

 


Viktig info:

Dette lærte en bloggleser meg under FIT på 30 dager.

 

For å ha alle innleggene lett tilgjengli kan du lagre dem på mobilen din med gratis appen Bloglovin
HER

Så slipper du å lete rundt på bloggen hver gang du skal finne noe.

 

Er du klar?

 

-Desiree


1. mai 2015 | Kropp

Kommentarer (19)

 1. Jeg kommer til å følge med, selv om jeg skal OPP i vekt.. sunn inspirasjon sier jeg jatakk til

 2. karoline solsvik: selv om man skal opp er det viktig å spise sunt 🙂 Tommel opp 🙂

 3. Har et stort ønske om å bli glad i kroppen min, og har endelig innsett at nok er nok, nå er det på tide å gjøre noe med det! ser frem til mange spennende innlegg her på bloggen, og jeg er supermotivert til å prøve å henge med 😀

 4. for meg funka ikke fit på 30 dager helt:/ Kjipt å ikke merke noe serlig til resultater.. Håper dette vil funke, slik at jeg kan føle meg vell i sommer. Jeg er ikke overvektig, men sliter med noen ekstra kilo rundt magen/hoftene etter en graviditet i 2013. (og det virker ikke som om di kiloene har lyst til å dra noen steder).. Men jeg er klar til å prøve alt 😀 Gleder meg!

 5. Ingrid: FIT på 30 dager hadde et kaloriinhold beregnet på en overvektig kvinne 🙂 Og desverre er det slik at kiloene som sitter rundt magen ofte er de som sitter beste. Jeg kan godt reposte prosjekt mage på FB, så ser du om du finner noen tips og råd der 🙂

 6. Hei! Jeg vil takke deg for dette flotte opplegget og for å ha gitt meg motivasjon til å få et sunnere og bedre kosthold og komme skikkelig i gang med treningen igjen. Jeg har gått ned nesten 5 kilo. 3 av de under selve bikiniklar. Og jeg føler meg mye mer opplagt og har mindre hodepine enn jeg har hatt på åresvis. 🙂 Jeg lurer bare på en liten ting i forbindelse med frokost. Er dette godt nok som frokost: 1 stk. 0% yoghurt, litt hasselnøtter/valnøtter, noen bringebær, en liten neve blåbære og en liten neve granateple, og ett lite dryss med 4-korn på toppen? Blander det sammen og syns det er kjempegodt. 🙂

 7. Kjersti Flood: Det er ikke den største frokosten, så skulle du føle behov kan du trygt spise litt ekstra 🙂 Men så lenge du føler at dette metter noentimer og du har god energi så er dette helt fint 🙂

Comments are closed.