Den beste økta i uka!

26. mai 2017 | Trening

Det er lite som er bedre enn å avslutte uka med en treningsøkt!

Akkurat nå følger jeg et program hvor jeg trener 3 forskjellige fullkroppsprogram i løpet av en uke. Jeg har fullført alle øktene mine denne uka, så planen i dag var egentlig en Step time – just for fun.

Fem minutter inn i timen innså jeg at jeg ikke var i humør for gruppetimer i dag og snek med ut igjen. I stede satte jeg sammen ett fullkropps program med noen favoritt øvelser, supersett og muligheten for høy intensitet hele veien.

Monsterfoto


Mitt program:

Alle øvelser utføres som supersett. Det vil si at du veksler mellom to øvelser, uten pause i mellom.

10 minutter oppvarming


Pull Ups eller Nedtrekk om ikke du vil gjøre Pull Ups + Step ups på kasse


En arms roing + Hoftehev


Facepull + Strak markløft + Bear Crawl

———————————–

Jeg avsluttet det hele med 15 minutter spurt intervaller på mølle!

45 sekunder spurt/ 15 sekunder pause *15


Viste du at denne måten å trene på er en effektiv måte å øke fettforbrenningen? Du kan lese mer om det HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

26. mai 2017 | Trening