Den beste måten å forbrenne magefett – i følge forskning!

26. november 2017 | Trening

Da var vi på vei hjem fra fjellet og har ikke mindre enn en fem timers kjøretur foran oss. Med som vanlig er mitt mobile kontor, og jeg hadde tenkt at jeg skulle bruke dødtiden på å svare på et spørsmål jeg får nesten daglig. Nemlig hva er den beste treningen du kan gjøre for en flatere mage.

Min mening er at den beste treningen er den du gjør, og at det du velger å gjøre først og fremst burde være motivert av lyst! Det øker i alle fall sjansen for å beholde en aktiv livsstil livet igjennom.

Men det er ikke til å stikke under en stol at mange begynner å trene – ikke nødvendigvis fordi de synes det er gøy eller fordi de har lyst, men fordi de må på grunn av helse eller motivert av et ønske om å gå ned i vekt eller endre noe på kroppen sin. At motivasjonen kanskje starter der burde være greit, så er mitt håp alltid at dette er starten på en endring som vil gi deg både treningslyst og treningsglede.

En ting jeg får særlig mange spørsmål om er trening av mage – og hvordan man kan få en flatere mage! Mitt svar på det er alltid at det først og fremst er kostholdet du må ta tak i. ABS are made in the kitchen! Men så klart vil også trening ha en god effekt! Og forskning har vist at særlig HIIT er veldig effektivt!

HIIT, eller høy-intensitet-intervall-trening, er en treningsmetode hvor du gir alt du har, 100%, i korte, korte intervaller. Etterfulgt av en ennå korter hvile eller en roligere arbeidsperiode.

Så i dag skal jeg gi deg et HIIT program i 3 forskjellige nivåer.

 Nivå 1 – for deg som har vonde knær og ikke har trent så mye før.

Nivå 2 – for deg som føler deg trygg i enkle styrkeøvelser og har trent litt fra før av.

Nivå 3 – for deg som har treningsgrunnlag og liker å utfordre kroppen MAX!

Dette er trening alle!

Følg meg gjerne på Instragram eller Snapchat (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

26. november 2017 | Trening