Den beste løpe appen for nybegynnere

15. juni 2017 | Løpeskolen

Akkurat kommet inn fra dagens andre joggetur faktisk. Sist uke fant jeg med nemlig et nytt turområde på Nøtterøy! Kilometer på kilometer med deilig skogs og grus stier! Stort område og utforske, og det er lite jeg finner mer motiverende enn nye treningsmuligheter. Jeg løp med Frøya i dag morres, og da Daniel skulle ut med henne i kveldinga så jeg mitt snitt til å bli med å vise ham mitt nyeste funn!

For 2 uker siden bidro jeg til en liten sak om løpe apper i VG. Jeg fikk trekke frem mine favoritter, og valgte å nevne Strava, Endomondo og Jog, Run, Sprint.

Jog, Run, Sprint er en app jeg har brukt i åresvis, og jeg anbefaler den til alle mine kunder, men kanskje særlig nybegynnere! Det er så enkelt å motivere seg selv med denne appen!

Den er enkelt å greit en timer som sier at du skal jogge i 30 sekunder, løpe i 20 sekunder og spurte i 10 sekunder – 5 ganger. Så får man en liten pause før man gjentar og gjentar. Til helt utrente pleier jeg å skalere slik at man går raskt i 30 sekunder, lunter i 20 og jogger i 10. Veldig enkelt, veldig effektiv og veldig morsomt!

Dagens lille, spreke tips fra meg!

 

Stort Smil

Desiree

15. juni 2017 | Løpeskolen