Min beste blåbær smoothie + gratis oppskriftshefte!

18. november 2017 | Smoothies & Juice

Smoothie er helt klart et fast innslag her i gården, jeg spiser det nesten hver eneste dag! Sånn til vanlig så slumper jeg mest og bruker det jeg har i skap og fryser. Det meste funker i en smoothie og så lenge du har med litt bær, litt grønnsaker, litt proteiner og litt fett så får du enkelt og greit et sunt og balansert måltid. Men noen ganger lager jeg en kombinasjon som blir litt ekstra vellykket! Og da må den så klart ut på bloggen!

En favoritt kombinasjon for meg har alltid hvert blåbær og vanilje, men en smoothie med vanilje kan for meg bli litt for søt. Denne derimot ble helt, helt perfekt!

Drikk smoothien som den er, eller toppes med dine favoritter! Her litt appelsin, banan, chiagrøt, blåbær og pollen.

Til en person trenger du:

Ingredienser

  • 1 dl frosne jordbær
  • 2 dl frosne blåbær
  • 1/2 liten banan
  • 1 neve frisk spinat eller et par klumper frossen
  • 2 ss kollagen (kan sløyfes)
  • 1 ss MCT olje (kan sløyfes)
  • 1 ts vaniljepulver
  • Vann til ønsket konsistens

Blendes sammen til en glatt smoothie

Jeg skriver at kollagen og MCT olje kan sløyfes, men det er disse to tingene som gjør smoothien til et måltid. Velger du bort disse burde de erstattes med en annen protein og fett kile. For eksempel ett egg, 1/4 del avokado, litt kokosolje, proteinpulver, yoghurt eller noe annet du har for hånden.

Usikker på hva som er hva? Da kan du laste ned min Smoothieguide gratis HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

18. november 2017 | Smoothies & Juice